Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co to je?Mám to v bytě

Od: pave* odpovědí: 4 změna:
Můžete mi prosím říct,co je to za experta?Asi mě čeká pořádný úklid,což?Ale co je to za havěť?Leze to i v posteli :(
Co to je?Mám to v bytě

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jiofa
hodnocení

4x

Tak vypadá to na červotoče spižního. Bez lepšího detailu a popisu kde to všude máte je to obtížnější určit. Hledají nová naleziště potravy a rmnožení.

Co to je?Mám to v bytě #2

hodnocení

2x

Nezabudnúť takisto pri upratovaní a kontrolovaní poprezerať aj veci, ktoré nám na prvý pohľad uniknú - napr. uložené perníky od Vianoc, ozdoby z prírodných materiálov, jedlo pre domáce zvieratká (granule pre morčatá, psy a podobne), črvotoče sa ale pustia napr. aj do starých kníh, sušených kvetín, všeobecne do vecí vyrobených z prírodných materiálov (počula som, že sa našli napr. aj v bambuse, v matraci (z kokosových vlákien), či kadejakých ľanových tkanín, vlna, a podobne).

pave*
hodnocení

Děkuju za odpověď.Náhodou,co mu přírodního vadí,že bych to použil?
jiofa

Pokud to je opravdu ten červotoč spižní, tak nejlépe bude zjistit odkud je jeho nevětší invaze a tam vyhodit veškeré skladované potraviny (proštudujte si co larvy žerou) a tam vyčistit, vyhodit, vyměnit. Jedině čistotou a neskladovat dlouhodobě některé produkty. Já sem ho např. za 74 let života ve svém domě neviděl. Jinde ano.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]