Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Váha kastrovane feny

Od: jarda23 odpovědí: 4 změna:
Dobrý den, mám 4 letou kastrovanou fenu Amstafa a zdá se mi obézní. Kolik by měla vážit?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Kolem třiceti kil bych byl ještě v pohodě. Přes třicetpět bych zkoumal, jestli je špek anebo mohutná...

hodnocení

0x

Tohle se špatně odhaduje. Kdysi jsem byla se psem na operaci a primář Snášil měl řeči, že ten pes má málo pohybu, je tlustý. Je štíhlý, na pohled je všechno v pořádku, ale má hodně vnitřního sádla a to svědčí o nedostatku pohybu. Sice je to srandovní otylý "šlang" pes, ale je to tak. *smich2*

idanova*
hodnocení

0x

Zdravím. Toto tloustnutí je obvyklý následek kastrace. Mnoho s tím nenaděláte. Pokud budete fence omezovat množství potravy, odrazí se to negativně na její psychice. Ida

Ido, tohle se stalo před kastrací. Ale Bubu byla odjakživa žravá. Po mámě. Chovatelka, veterinární technička vyprávěla, jak pro psy vařili maso v prádelně, domečku na dvoře a jednou nedovřeli dveře a mamina Bubu tam nakráčela a sežrala, co bylo nachystáno pro velkého knírače. Paní říkala, že se bála, že ji praskne břišní stěna. Ale, druhý den byla zase při chuti. *smich2* Před výstavami jsem krmila hlavně bramborami a svalovinou, protože musel hubnout, aby byla za krásnou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]