Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Morče okusuje karton

Od: morcemorcatko odpovědí: 4 změna:
Dobrý den,
Mám morče a to okusuje neustále svůj domeček...
Budí mě to a nemůžu spát
Když ho dám do pokoje, aby se proběhl, tak okusuje karton.
Může jíst karton? Nebo ne?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Morče je hlodavec a okusování čehokoliv je prospěšné k obrušování zubů! Lepenka mu nevadí...

hodnocení

2x

Dobrý večer, pokud je domeček dřevěný, tak nevadí, karton bych ho žrát nenechala.

V zooshopu se dají koupit různé klacíky a podobné věci k okusování, morče to potřebuje, je to důležité aby obrušovalo zuby, které neustále dorůstají. Hlavně mu nedávejte tvrdé pečivo! A musí mít stále k dispozici seno, každý den doplňovat čerstvé.

liska5
hodnocení

1x

Karton bych mu nedávala, jsou v něm lepidla a plnidla. Nejehličnaté klacky ano.

hodnocení

0x

Vzpomínám si, že jako dítě jsem měla morče. Bydlelo v krabici od bot a neustále krabici chroupalo. Čas od času jsme krabici vyměnili, byla v kuchyni, takže nám to chroupání nevadilo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]