Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zbarvení srsti pod očima

Od: petr12® odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, bude umět někdo poradit jak omezit tvorbě nebo jak vyčistit u psa s bílou srstí / Bišon/ růžové skvrny na srsti

pod očima? Jedná se o zoxydovanou sůl od slz po jejich vyschnutí. Děkuji za odpovědˇ.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Není to zoxydovaná sůl. Někteří psi a kočky mají slzy růžové až červené. Má-li pes něco ke kousání a tráví žvýkáním hodně času, žvýkací svaly dráždí slzné žlázy a pes slzí. Mějte po ruce tamponky nebo papíové kapesníky a vlhými, koutky několikrát za den, vyčistěte. Nejlépe je, když jsou koutky očí bez chlupů, jsou vystříhané, aby se ospalky a v nich plísně, houby a bakterie nedržely.

Zbarvení srsti pod očima

hodnocení

2x
Uz jsem to tu psala mockrat. Otirat. Otirst jen suchym. Vsechny přípravky jsou vyhozene prachy. A pozor sveho psa jsem z toho dostala, ze jsem vyloucila krmiva obsahujici morskou rasu pivovarske kvasnice.

pb®
hodnocení

1x

Otírat, otírat a otírat, několikrát denně. A nebo se na to u nevýstavního jedince prostě vyprdnout, budete tak oba šťastnější.

Vyprdnout rozhodne ne. Je to osklive.

astik
hodnocení

0x
Jak je zde psáno. Čistit a znova čistit. Dělá se to z více důvodů. Rozhodně to nečistit chemicky - chudák pes. Co nejvíce vystříhat chloupky a čistit.
Čtěte: elit-krmiva.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]