Nejste přihlášen/a.
Ahoj všem,
chtěla bych se zeptat, zda -li se může přepravovat německý ovčák v os. automobilu, ležící volně, nebo musí být v přepravce či za mřížkami?
(Neradi bychom se setkali na cestě s orgánem a následnou pokutou a ztrátou bodů).
Díky
St.
NO fenku jsem vozil za zadními sedadly v kombiku (Nissan Sunny) a nikdy s tím problém nebyl. Před nedávnem mně kontrolovali při nějaké silniční akci, tentokrát jsem jel s vozem Hyunday i10, ani zde proti přepravě psa (BRK) pod pátými dveřmi výhrady nebyly...
doplněno 22.08.09 16:28:Zkuste se podívat sem:
baron.cz/...
No jo, ale my bychom jí museli mít na zadních sedačkách, samozřejmě bych tam seděla s ní, manžel by řídil. Zapomněla jsem dodat, že je to dospělý NO.
Myslim, ze nejde ani tak o to co by rikali policajti jako o vasi bezpecnost. Pokud se neco stane a NO vam prileti zezadu na hlavu, mate hodne velky problem. Pro psy na zadnich sedackach jsou nejlepsi psi pasy - specialni psi ksiry do auta, ktere se prichytnou pasem a pokud se neco bude dit, tak psa zadrzi, aby neletel dopredu. Doporucuji podivat se radeji po homologovanych, jsou sice drazsi, ale zase mate jistotu, ze jsou testovane a psa skutecne udrzi a neprasknou. Cim vetsi pes, tim spis se vyplati do toho investovat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.