Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Žádost o doporučení

Od: dancetka odpovědí: 2 změna:
Dobrý den, mám malý dotaz, mám pejska civavu dva roky a dnes jsem si všimla, ze má zarudle levé oko a má ho podstatně menší než to prave, musím hned na veterinu, nebo stačí zatím zajít do lékárny pro nějakou mast? Četla jsem, ze muže mít oko zarudle i z větru, zkusila bych nejdřív nějakou mast a pri nejhorším zajela na veterinu.. nemáte prosím pekne nějakou zkušenost s nějakou masti? Nechtěla bych mu uškodit.. dekuji moc a přeji hezky den.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

idanova*
hodnocení

3x

Zdravím. Pes je zvíře, které se s různými zdravotními problémy dokáže vypořádat samo. Má jiný organismus než my. Teprve, když by se po pár dnech problém zhoršoval, je na řadě veterinář. Ale do léčení oka psa se rozhodně nepouštějte sama. Pes má totiž úplně jinou kyselost oka než člověk, a třeba i taková obyčejná borová voda z lékárny (pro lidi), dokáže psovi způsobit až slepotu. Natož nějaké mastičky. Je velmi špatné na psa aplikovat potravinové doplňky a různá volně prodejná "léčiva". Začíná to být již dost vžitý nešvar, a psům to velmi škodí. Sledujte oko, ať můžete podrobně veterináře informovat, bude-li třeba jeho pomoci. Ida

jard
hodnocení

2x

Křišťálovou kouli mám právě rozbitou.

Křišťálovou kouli mám právě rozbitou.

Pokud máš dost času a peněz, tak zajít na veterinu. Já osobně bych oko prohlédl a Vyčkal bych.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]