Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výroba kotce pro morčata

Od: galileo297® odpovědí: 8 změna:
Dobrý den.
Chtěl bych se Vás zeptat z čeho se dá vyrobit kotec pro morčata. Může být na stěny požít OSB desky?
Díky za odpověď.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Určitě. Sám z toho dělám králíkárny, jen předky s dvířky dělám z masivu. Na podlahu doporučuji nalepit PUR pásy, normální linoleum ty potvory dokáží rozškrábat a zlikvidovat v krátkém čase

witch*
hodnocení

0x
V hlavě mám nástřel již delší dobu jak našim dvěma chlupatým krasomilám umožnit větší výběh. Splaším starou dětskou postýlku, vyřežu špršle, obeženu plexisklem s vyvrtaným dostatečným odvětráváním a na hloubku postýlky by měly jít udělat 2-3 patra. V hlavě to mám, ještě to zrealitovat. Postýlku chci na kolečkách, abych si s tím mohla libovolně hnout.

Jestli to má být venku, tak plexi raději ne. Na slunci se upečou, jinak tam bude zase hrozně nafuněno a vlhko. to už je fak lepší bedna z toho OSB a jedna strana pletivo

witch*
Nene, my máme princezničky v bytě. :)

Tak v bytě dejme tomu, ale stejně - to plexi se dost špiní, myslím, že i tak bude lepší to pletivo, bude to vzdušnější

witch*
Dokud jsem jen u vizualizace a ne realizace, tak je to pořad ok. Kdykoliv to ještě mohu zhodnotit jinak.

hodnocení

Děkuji za informaci.
Čím natirate vnější stranu? Jde to něčím ošetřit, tak aby to přežilo déšť?
Děkuji.

Já to natřel lazurou, ovšem hlavně ten předek ze smrku, OSB je sama o sobě odolná povětrnosti díky lepidlu, kterým je to celý prosycený. Takže ten nátěr OSB je spíše z důvodů estetiky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]