Určitě. Sám z toho dělám králíkárny, jen předky s dvířky dělám z masivu. Na podlahu doporučuji nalepit PUR pásy, normální linoleum ty potvory dokáží rozškrábat a zlikvidovat v krátkém čase
V hlavě mám nástřel již delší dobu jak našim dvěma chlupatým krasomilám umožnit větší výběh. Splaším starou dětskou postýlku, vyřežu špršle, obeženu plexisklem s vyvrtaným dostatečným odvětráváním a na hloubku postýlky by měly jít udělat 2-3 patra. V hlavě to mám, ještě to zrealitovat. Postýlku chci na kolečkách, abych si s tím mohla libovolně hnout.
Jestli to má být venku, tak plexi raději ne. Na slunci se upečou, jinak tam bude zase hrozně nafuněno a vlhko. to už je fak lepší bedna z toho OSB a jedna strana pletivo
Já to natřel lazurou, ovšem hlavně ten předek ze smrku, OSB je sama o sobě odolná povětrnosti díky lepidlu, kterým je to celý prosycený. Takže ten nátěr OSB je spíše z důvodů estetiky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.