Nejste přihlášen/a.
Za 2 kočky 2000.
Granule Royal Canin pro citlivé, nebo mlsné.
Kapsičky 3 denně celé po 16 Kč - Fitmin, Felix - ty vysloveně vyžaduje, Purina One, Bozita apod..
Je pravda, že z Německa velké balení vychází také okolo12 Kč.
Dále dávám Lipánka v akci bezlaktózovéo anebo lžičku zakysané smetany, anebo Puding pro kočky.
Tyčinky také kupuji a polštářky, hlavně ze Zoohitu z Německa.
Občas hodím přemražené kostičky masa /drůbeží, krůtí, vepřové/
a na promaštění nyní v zimě za nehet malíčku másla.
Obojek proti klíšťatům a blechám také kupuji na veterině.
Otevřené balení granulí se nemá nechávat dlouho, protože tuk žlukne a granule plesniví. tedy je lepší menší balení.
Jinak je potřeba sledovat množství masa.
Vybírám s co nejmenším podílem obilovin.
Vyzkoušela jsem různé značky, od kanadských po naše a prostě některé nechutnají.
A hlavně ne ty supermarketové barvené.
Vaše kočka není zmlsaná, jako moje a je možná menší na váhu, tak tolik nespotřebuje.
Přehlédl jste, že krmím 2 kočky. Jedna domácí a jedna venkovní - kocourek, co nesežere doma mlsná, tak spocívá ten druhý, který na povětří je hladný, samozřejmě mu dosypu plnou misku.
Zapomněla jsem - jednou týdně ryba - tuňák v oleji, ale to se dělíme spolu, žere ode mne.
Jinak mi to u řezníka také říkají, že až se podruhé narodí, tak by chtěli být u mě kočkou.
Mléko nedávám, ale občas /jednou za čtvrt roku/ dvě lžičky smetany na šlehání.
Myši loví, ale jenom přinese ukázat, nežere je. Mohla by mít tasemnici, je rozumná.
Kočka je masožravec a není stvořena, aby dnes a denně žrala granule- suchou potravu. To je jen pro pohodlnost chovatelů a kšeft pro výrobce. Je to vynález posledních několika desetiletí. Každá třetí kočka prý umírá na nemoc ledvin, zřejmě z nedostatku tekutin. Můj kocour s oblibou baští syrové kuřecí maso. Např. skelety žere i s kostmi, syrové. Je to přirozené, myši si kočky nikdy negrilovaly, když nějakou chytily a také ji zbaštily celou, mají k tomu uzpůsobené trávení.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.