Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Konzumace kytek a kradení předmětů

Od: tetka012* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

máme ročního psa retrívra a konzumuje kytky jak z květníku, tak ze záhonu. Jde to nějak odnaučit? Dále krade různé předměty hlavně boty a lítá s tím po zahradě. Dostane vynadáno, chvíli trucuje, ale udělá to znovu.

Děkuji za rady

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

martina30*
hodnocení

0x

U tohoto plemene je to normální a odnaučit se to dá,ale to by jste musela být hodně často doma.Venku záhonky musí být oddělené.Pokud je to tedy pes,tak začne i očurávat a značkovat si zahradu.

sosacek
hodnocení

0x

To je celkem normální.Já to dělám také,ale je fakt že těch kytek moc nezkonzumuji.. :)

papene*
hodnocení

0x

:)To je náhoda.Já mám skoro roční pudličku a dělala to taky.Teď jen občas když chce na sebe upoutat pozornost a hrát si.To se jí daří.

Pantofle taky občas hledám.

Asi to bude puberta.*ua*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]