Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak odnaučit štěně kousat do uší staršího psa?

Od: claireska odpovědí: 3 změna:

Dobrý den. Chtěli bychom poradit jak odnaučit štěně border kolie fenka 8 měsíců kousat do uší staršího labradora 8 let? Pokaždé když jsou spolu tak ho kouše do uší takže se nedá jít s oběma na procházku. Poradíte prosím?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

idanova*
hodnocení

1x

Zdravím. Psi si mezi sebou dovedou zjednat pořádek. Pro štěně je okusování uší hra, pro labradora projev přízně, důvěry a přátelství. Pokud vám to vadí, vezměte si štěně nakrátko k noze tak, aby nedosáhlo na labradora a máte pokoj. Zároveň si zvykne vzorně chodit u nohy. Když pěkně půjde, hodně chvalte a co chvíli je nechte spolu proběhnout (štěně s couračkou). Vždyť je to fajn, když spolu kamarádí. Ida

hodnocení

0x

Mám ten dojem že jsem někde slyšel odpověď typu - tak ho kousněte do ucha také. Má ten dojem, že to byl Rudolf Desenský / doufám, že jsem nezkomolil jméno/.

idanova*

Zdravím. Jméno máte dobře, jen ta rada je pro případ, kdy pes kouše člověka. Ne pro hru mezi 2 psy. Ida

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]