Nejste přihlášen/a.
Já si myslím, že tazatel chtěl jen rozpoutat diskuzi a teď se nad ní uspokojuje. Pokud to myslí vážně, tak je blbec. Jednou denně chtít venčit psa nemůže normálního člověka napadnout.Ten pes má kromě vyměšování i jiné potřeby! Hele tazateli, jak by bylo vám, kdyby vás zavřeli do bytu a na hajzlík byste mohl jít jen jednou denně? Takže pokud to myslíte vážně a máte aspoň trošku rád zvířata, upusťte od tohoto nesmyslného nápadu,prosím.
Profil internetového trolla
Jak vypadá takový klasický internetový troll? Stejnou otázku si položily Natalie Sest a Evita March a odpověď na ni hledaly ve studii z roku 2017. Zaměřily se na postoje lidí vůči internetové šikaně a následně analyzovaly, jaké vlastnosti nejvíce odpovídají osobnostnímu profilu internetových trollů.
Zdá se, že se snaží výrazně manipulovat chováním ostatních v kybernetickém prostředí a hrají si s emocemi svých obětí.
1. Muži jsou trollové častěji než ženy.
2. Trollové mají nižší schopnost vcítit se do pocitů a emocí druhých lidí (afektivní empatie), ale zároveň mají vyšší schopnost vnímat svět očima druhého člověka (kognitivní empatie).
3. Pravděpodobně jde o lidi s se sklony k psychopatii a sadismu.
Podle vědkyň si tak trollové moc dobře uvědomují, jaké dopady mají jejich činy na ostatní. Zneužívají citové zranitelnosti, což jim způsobuje radost a uspokojení (Sest, March, 2017 & Sobek, 2017).
Zdroj: fakescape.cz/...
Venčení není jen o vyměšování, ale i o pohybu. Mladému psovi rozhodně nebude těch pár minut stačit. Ale. Připustili li bychom, že je to i tak uspokojí, psy bude potřeba napřed na tenhle režim naučit. Myslím, že vidíš jen pozlátko vlastnictví pěkného psa, o výchově nemáš vůbec žádné ponětí. Na tři štěňata ti hodina denně stačit nebude.
Ke zvířatům musí mít člověk lásku. Zvláště štěňata jsou ještě bezbranní tvorčkové, musí se učit a cvičit všechno, co budou ve svém psím životě potřebovat. Myslíte, že jim bude stačit věnovat se jim hodinu denně? S tím vyměšováním - nebudou naučeni, nebudou mít venčící procházky, proto se budou vyměšovat kdy a kam budou potřebovat. Jedno vyvenčení za den rozhodně nestačí.
Proč si chcete vzít hned 3 štěňata a navíc takové rozdílné rasy? Jak byste venčil třeba toho labradora s maličkou čivavou? To byste jí zavařil motorek!
Počkejte tedy ten rok, až budete mít to lepší bydlení, bude tam střeba i dvorek, zahrada. Zatím byste pejsky jen týral. Zvláště mě zarazilo to Vaše "a letím." Výchova štěňat potřebuje čas, trpělivost, lásku ke zvířeti. A ne hodit žrádlo a letět, jak píšete.
Zkuste týden žít zavřený vy jedné místnosti, bez příslušenství. Jednou denně někdo přijde, dá Vás vykonat potřebu - taky 1 x denně!, hodí Vám cosi do misky, podrbe za ušima - a letí. Vsadím se, že už za den byste byl zadělaný jako jetel! Sám poznáte, jaké to je. Tak proč to takhle dělat těm malým chudinkám? Proč je chcete, když je takřka neuvidíte, nic s nimi neprožijete, žádné legrace, žádné pokroky...Nezlobte se, ale Vy nejste osoba způsobilá pro chov psa. Jaga.
Navíc, pokud bydlí v sousedních bytech další lidé, koledujete si o jednu do zubů. Dovedete si představit ten celodenní štěněčí nářek?
Vám by to s dovolením stačilo? Kolikrát jdete za den na WC? Vůbec si raději psy nekupijte. Stane se z vás ten pejskař černá ovce, jehož psi snutkem štěkají, kakají doma, a to vše k sousedovic i k vaší nevůli... Kupte si kanárka - i toho by mi bylo kvůli samotě líto. Už to mám: rybičky. A taději fíkus, prosím.
Nečetla jsem předchozí odpovědi, jen jsem zvědavá. Proč tohle chcete? K čemu vám budou tvorové, které budete vidět každý den jen chvíli? Bude vá, každodenní péče, bez vyjímky, 365 dní v roce a to celé krát cca 10let. Krmení, vynášení hovínek a čuránek, koupání, česání, očkování, veterinární péče. Pro pár chvilek přítomnosti, kdy nebudete znat je a oni nebudou znát vás. Jakože opravdu?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.