Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prokusuje pneumatiky

Od: honza257 odpovědí: 6 změna:
Dobrý den, chci se zeptat jak odnaučit cca 2 letou fenu vlčáka její cca půlroční nový zlozvyk, známí který si ji privezl z útulku,timpadem je její ,, páníček " sedne do auta kdyz je fenka na volno,nastartuje pes začne štěkat, a po rozjezdu jde po pneumatikach,, a kdyz se ji zadaří, z boku ji prokousne. Může to být pozůstatek třeba nějakého traumatu po puvodnim majiteli který ji někde opustil,a diky tomu se ocitla v útulku? Díky za rady.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

idanova*
hodnocení

3x

Zdravím. Řekla bych, že fenka si páníčka oblíbila natolik, že chce jet s ním. Ona nechce prokousávat pneumatiky, chce auto zastavit, aby jí neodvezlo páníčka. Psi, když chtějí někoho (něco) zastavit, jdou po nohách (po kolech) = chňapou po tom, co se hýbe, a autu se točí kola. Ida

hodnocení

1x

Radu nemám, jen žasnu. Vlčanda prokousne pneu jedoucího auta? Šikula... Moje vlčanda je asi inženýr aerodynamiky, na cliu (zaparkovaném) jeden večer sejmula obě zrcátka, další večer jednu RZ i s rámečkem a třetí večer vyzobala čidla parkovacího asistenta. Od té doby je pokoj. Asi co vyčnívá, brzdí. Proč to dělala, netuším, asi se nudila... Trauma to nebude.

max*
hodnocení

1x
Zkuste kola postrikat roztokem kajenskeho pepre a da pokoj.
Nam vlcak pravidelne cural na pneu v garazi, asi mu vadilo, ze to auto nekde jezdilo a citil tam cizi pachy. Dalsi pes se sam "naucil" skakat dovnitr auta pootevrenym oknem a potom spaval na zadni sedacce, nez byl odlapen. Dodnes nechapu, jak jej to napadlo se dostavat do auta v seru, v garazi bez oken. Proste tam sel naslepo i ven opakovane.
Taky jsem podezíral rodiče, že udělali z mého auta "psovi pelech" .. Až pak mi došlo, že tam skočil pootevřeným zadním oknem..a pak ven,jako že nic..chlupy na sedačce ho prozradily :) Byl to N.O.

makk
hodnocení

0x

Rovněž neporadím, ale taky jsem o tom slyšel. Taky to byl vlčák a prokusoval pneu u stojících aut. Nesměli nechávat u zaparkovaného auta kola v rejdu :).

hodnocení

0x
Není to trauma.Náš N.O.taky chytal kola všemu co se pohnulo.. Sekačku nadzvedával, kolečko s listím chytil za kolo a vysypal..A auto taky celé okousal, protože do motoru vlezla kočka a on se k ní chtěl dostat..jindy tam vlezla zase kuna,tak opět okousané auto.I to kolo od auta prokousl, když jsem popojížděl po zahradě.Bral to jako hru,asi.Měl hodně nevybouřené energie

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]