Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prokusuje pneumatiky

Od: honza257 odpovědí: 6 změna:
Dobrý den, chci se zeptat jak odnaučit cca 2 letou fenu vlčáka její cca půlroční nový zlozvyk, známí který si ji privezl z útulku,timpadem je její ,, páníček " sedne do auta kdyz je fenka na volno,nastartuje pes začne štěkat, a po rozjezdu jde po pneumatikach,, a kdyz se ji zadaří, z boku ji prokousne. Může to být pozůstatek třeba nějakého traumatu po puvodnim majiteli který ji někde opustil,a diky tomu se ocitla v útulku? Díky za rady.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

idanova*
hodnocení

3x

Zdravím. Řekla bych, že fenka si páníčka oblíbila natolik, že chce jet s ním. Ona nechce prokousávat pneumatiky, chce auto zastavit, aby jí neodvezlo páníčka. Psi, když chtějí někoho (něco) zastavit, jdou po nohách (po kolech) = chňapou po tom, co se hýbe, a autu se točí kola. Ida

berger*
hodnocení

1x

Radu nemám, jen žasnu. Vlčanda prokousne pneu jedoucího auta? Šikula... Moje vlčanda je asi inženýr aerodynamiky, na cliu (zaparkovaném) jeden večer sejmula obě zrcátka, další večer jednu RZ i s rámečkem a třetí večer vyzobala čidla parkovacího asistenta. Od té doby je pokoj. Asi co vyčnívá, brzdí. Proč to dělala, netuším, asi se nudila... Trauma to nebude.

max*
hodnocení

1x
Zkuste kola postrikat roztokem kajenskeho pepre a da pokoj.
Nam vlcak pravidelne cural na pneu v garazi, asi mu vadilo, ze to auto nekde jezdilo a citil tam cizi pachy. Dalsi pes se sam "naucil" skakat dovnitr auta pootevrenym oknem a potom spaval na zadni sedacce, nez byl odlapen. Dodnes nechapu, jak jej to napadlo se dostavat do auta v seru, v garazi bez oken. Proste tam sel naslepo i ven opakovane.
Taky jsem podezíral rodiče, že udělali z mého auta "psovi pelech" .. Až pak mi došlo, že tam skočil pootevřeným zadním oknem..a pak ven,jako že nic..chlupy na sedačce ho prozradily :) Byl to N.O.

makk
hodnocení

0x

Rovněž neporadím, ale taky jsem o tom slyšel. Taky to byl vlčák a prokusoval pneu u stojících aut. Nesměli nechávat u zaparkovaného auta kola v rejdu :).

hodnocení

0x
Není to trauma.Náš N.O.taky chytal kola všemu co se pohnulo.. Sekačku nadzvedával, kolečko s listím chytil za kolo a vysypal..A auto taky celé okousal, protože do motoru vlezla kočka a on se k ní chtěl dostat..jindy tam vlezla zase kuna,tak opět okousané auto.I to kolo od auta prokousl, když jsem popojížděl po zahradě.Bral to jako hru,asi.Měl hodně nevybouřené energie

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]