Nejste přihlášen/a.
Používám tyto. Jenom ne za tuto cenu, ta je šílená. Koupil jsem jich deset od číňanů asi před třemi lety. Dával jsem jim tak půl roku, překvapivě pořád používám první sadu. Po nabití vydrží dvě vycházky, takže asi čtyři hodiny. (Pokud je nechám blikat, u stálého světla to je méně).
ajvn, tak to se asi cena slušné pohla. Mně to kupovala dcera přítelkyně, já ali neumím, ale určitě těch deset nestálo více, jak dvě stovky...
Taky ho máme, kupoval jsem loni, bral jsem největší a cena něco přes 80,- Kč (Ali...) , ta cena v Česku se mi nezdá tak šílená.
Netušíme, jak velkého psa máte a jak moc lítá bez vodítka v noci. Říkám to proto, že jestli máte máte vychovaného, menšího psa, může stačit pouze světýlko na stávající obojek.
Nám právě to světýlko ze silikonu došlo a dcera koupila svítící obojek. Vypadáme, jako cirkus na pochodu. Budíme zbytečnou pozornost. Tak ho dávám Dorce pod rolák svetru.
Děkuji za odpovědi. Máme ročního kavalíra. Chodíme většinou bez vodítka, ale stačí, aby viděl kočku, nebo zajíce a je problém. Koupil jsem u vietnamce už jednou svítící obojek, ten vydržel pár dní, přestal blikat. Proto se tu ptám odborniků Aby se dal snadno odepínat a něco vydržel. O peníze ani tak nejde. Možná by stačil i ten přívěsek na vodítko... stále váhám.
Nikde není uvedený zdroj světla, tedy předpoklátám, že to bude odrazka. Teď je sníh a psa je vidět. Bez sněhu lze jenom tušit kde je a co dělá, když nejde kolem světla, které odrazku rozzáří. Ale je to lepší než nic, to určitě.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.