Nejste přihlášen/a.
Máme malou fenku z útulku, teď chci fenku z CHS! Zkušenosti mám velké, pracovala jsem na cvičišti a v útulku). Velké psy jsme již měla, jen se teď nemohu tak nejak rozhoupat.
-Fena bude v rodině s menšími dětmi, velká rodina, hodně lidí, dětí i zvířat(jak venku, tak vevnitř), takže aby nejlépe neměla nějaký pud lovit(socializace je samozřejmostí, ale pud je pud). Takze vztah k dětem, lidem a zvířátům.
-Fena bude žít pouze s námi uvnitř s vybehem na zahradu.
-Určitě VELKÁ velikost, na srsti nezáleží.
-Procházky, výlety, výcvik (hodně mě zajímají výstavy a později možná canisterapie).
-Chtěla, bych, aby uměla být i gaučový povaleč(samozřejmě s dostatečným pohybem).
Nedoporučujte prosím "tryskové myšky" co potřebují neustále zápřah, práci, apod.
Děkuji
2x
Za mne retrívr. Byla s námi na dovolené rodina se zlatým retrívrem. Haluška jí říkali. Pohodová, trpělivá, chytrá, milá. Jak moc je to výchovou, nevím. Chce to od malička co nejvíc setkání s lidmi, dětmi, psy, rušnými místy, auty, koly...
Vedle ve vsi mají belgického bílého ovčáka, taky inteligentní, dobrák a mazel, ale už živější. Jinak nádherný pes.
0x
Bílého švýcarského jsme měli, ve vedlejší vesnici taky jednoho vlastnili. Psi jsou to krásní, přátelští, samočistící, veselí. Ovšem jako hlídači jsou naprd a navíc měli dost utíkací choutky, což, jak mi vyprávěli ostatní na výstavách, je tohoto plemene častá nectnost. Občas se dokonce vyměnili a k nám přišel bydlet ten z vedlejší vsi. Kočky samozřejmě honil, v bytě to bylo dost tele, takže to chce velký dům. Ale jsou to vskutku milí psi.
0x
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.