Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Urči živočicha podle trusu 3

Od: janah* odpovědí: 4 změna:
Dobrý den.Děkuji vše za odpovědi i za ty vtipné.Jen ještě upřesním. Rezavé fleky jsou na obouch zdech na dvoře rodiného domu a to z venkovní strany směrem do ulice a pak na zdi protilehlé (sosedova přístavba). Vydálenost mezi zdmi je 7-8m (šířka dvoru),Dle mého náoru to trus( výkaly) je -spíš řidší konyistence s kousky.Trápí mě to asi 3.neděle. Myslím, že kdyby zlobivý člověk házel hnilé plody, bylo by i něco na zemi a není..Posílám dnešní přírustek. Děkuji JH

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

stink
hodnocení

0x

Zdravím, pokračujte v založených otázkách a nepište zbytečně další. K tématu: jste si jistá, že jde o trus, zapáchá to?

janah*
hodnocení

Dobrý den.Omlouvám se . Nevím jak na to, jen jsem odpovídala na otázky z druhého kola. Asi nezapácha.Ale jsem po coroně. tak nevím.

liska5

Je zakázáno zakládat nové vlákno na stejné téma! Stále pište jen do jednoho.

janah*
01.01.22 16:13
hodnocení

ok

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]