Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Určení živočicha podle trsu 2

Od: janah* odpovědí: 4 změna:
Děkuji na můj první dotaz jsem dostala odpověď. No nevím kočka? Na stěně je nový přírustek( ve dne), asi tak 2 m nad zemí. Neví někdo Kdo tak zvládne. Co s tím?
Určení živočicha podle trsu 2

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

2m nad zemí na hladké bílé stěně? Na stropě nebo na obvodové zdi?

Kočka? Dobrej vtip.

Mě to příjde jak srajda na podlaze.

...

To je v paneláku nebo v domě? Ve sklepě, na chodbě, v ložnici? Venkovní zeď?

Výtvor dětí?

Zapáchá to?

Je to tvrdé nebo tvárné?

...

Troll? Co s tím? Wapka, seškrábnout a případně vymalovat. Olízat, pověsit přes to obraz.

rajskyprotlak
hodnocení

0x

Je to s určitostí trus? Přjde mi to jako rozmáznuté shnilé/změklé/kompotové ovoce (meruňka?), které někdo hodil na zeď domu.

nov
hodnocení

0x

Tipuji to na sousedy, nebo jiné "škůdce" v okolí. Toto snad žádné zvíře neudělá, leda snad kuna s průjmem, ale ty mají tmavší trus a i tak o tom pochybuji. To je hozené a rozprsklé h...o (nebo co já vím) na zdi.

hodnocení

0x

Řekl bych homo sapiens sapiens, ve věku 9-18 měsíců, krmený lžičkou, nespokojený s chutí krmě. Takový fleky udělá dobře mířená rána lžičkou do mističky, případně lžička užitá jako rameno katapultu. *houpy*

Kočka ne (moc vysoko), pták ne (blbá barva). Tak ještě ta okřídlená opice z reklamy. *nevi*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]