Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, máme kočku která se nechce krmit svoje vlastní třítýdenní kotě. Zkoušely jsme ho krmit sami obyčejným mlékem , ale bezúspěšně. Proto prosíme o rychlou radu. Nebo nám koťátko umře. Předem děkujeke.
Zde jsem našla obdobný problém stejně starého koťátka - tak snad to pomůže. Ale ten Sunar mě napadnul hnedka. Ještě jedna věc, jestli nemáte poblíž kočku s koťaty, že by vzala i to Vaše?
třítýdenní nalezené kotě (hanka)
Dobrý den, dostalo se mi dop éče 3týdenní kotě. Dočetla jsem se že je možno přikrmovat Tatrou anebo Sunarem od 10měs. jen nevím Tatra - existuje slazená Salco a neslazená Tatra, jakou koupit? A u Sunaru , jaké dávkování stejné jako je pro děti uvedené na obale? Vím, že existuje speciální mléko pro koťata ale to je bohužel pro mě dost drahé. Prosím vás o rychlou odpověď, popřípadě info jak se o kotě starat dál. Díky Hanka
Zobrazit odpověď
Skrýt odpověď
Novotný O.-CANISVET
Odpověď:
Dobrý den, jako alternativní možnost přikrmování je možné použít Sunar. Ale lepší by bylo speciání mléko pro koťata a to např. Brit. cena je 250g balení do 200Kč. Více na www.krmeni.cz. S pozdravem Veter.klinika CANISVET
No obyčejným mlékem ne, je na to sunar, něco jako pro kojence nutrilon, už nevím jak se přesně jmenuje, ale v lékarnách nebyl problém ho sehnat. Já takhle musel krmit šest koťat, když je matka (po operaci) odmítla. Normálně injekční stříkačkou s citem koťátku do tlamičky. Ono když ucítí to mléko, bude ho pít. Něměl jsem s tím vážnější problém, akorát to veme hodně času.. Opravdu si ale nevybavuji jak se ten sunar jmenoval, a v jakých dávkách atd..
Ahoj,
zazil jsem neco podobneho, bohuzel jeste s tim rozdilem, ze kote kuckalo a dusilo se, tudiz ani samo od kocky nepilo.
Koupili jsme jakesi susene mleko pro kotata a museli to do nej rvat. Nad 5ti ml jsme stravili asi hodinu, vzdycky kapku do cumaku a poradne odkuckat, neslo to jinak. Diky vitaminum se kote uzdravilo a pak uz bumbalo samo. Hodne stesti.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.