Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Korela snáší vajíčka má samce

Od: rozarkatobby* odpovědí: 9 změna:
Korela snasi vajíčka už po druhé potřebovala bych poradit se samcem se k sobě moc nemají spíše jako bratr a sestra ( mimochodem pro Paka ne jsou sourozenci) samec je o půl roku mladšínez ona ... Poradíte?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

1x

Asi jen Pako napíše slova podruhé a nejsou rozděleně. A taky neodděluje od sebe věty, aby dotazu nebylo rozumět.

rozarkatobby*
hodnocení

Omlouvám se za telefon zas tak moc se nestalo ne

hodnocení

0x

Jak víte že se k sobě mají jako bratr a sestra?

Ptákům na to stačí pár vteřin;)

rozarkatobby*
hodnocení

Jsem s nemá doma. A navíc samička ho vyhání s klece
rozarkatobby*
hodnocení

Hladí si jen chocholky

hodnocení

0x
Dejte jim dovnitř do klece budky a vhodný materiál na tvorbu hnízda. Měkký hadr do budky jako základ pro měkkou vrstvu.
rozarkatobby*
hodnocení

To udělam, když snesla vajíčko dala jsem ji aspoň krabici s piliny pac jsem budku neměla ale jak říkámvrikam jsem si jistá že ti dva se k sobě nemaj i

Do budky patří dřevěné hoblovačky.

hodnocení

0x

Když si hladí chocholky, mají se rádi, jsou zamilovaní jako dvojice.

Jak víš, že po sobě někdy nehopsali? Pořád s nimi nejsi.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma korela

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]