Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sterilised granule pro nekastrovaného kocoura

Od: jarin* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

Běžně kupuji Shebu pro dospělé nebo Purina One Indoor, omylem jsem koupil Shebu pro kastrované kočky, místo pro dospělé. Běžně má ty 800g granule sežrané tak za 3 týdny. No a teď je to cca měsíc a má jich půlku, evidentně mu moc nejedou. Našel jsem v komoři Whiskas pro dospěle, tak jsem mu to vyměnil.

Mám se smířit s tím, že svoji blbostí zbytek těch granulí pro kastráty skončí v koši? Jde mi také o to, aby skrz ty granule dostal to co potřebuje, vím, že pro ty kastrované kočky obsahují míň kalorii asi aby tolik nepřibraly když se furt válí na kavalci a nežijí aktivně.

Děkuji.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

minsk
hodnocení

3x

Nejsou totiž tak tučné. Kočka si oblíbí jednu značku, chuť a špatně se předělává. Jsou potvůrky mlsné.

Granule můžete namíchat, co to udělá. Nebo ovonět - pokapat trošku máslem, či přimíchat přemražené syrové maso /kuře, krůtí/.

Nebo nasypat venkovním kočkám, které mají takový hlad, že sežerou všechno. Snad se někde taková lokalita u Vás najde.

800 gr není zase až tak moc velký balík. Lístek, oč se jedná, zaaretovat a položit k popelnici. Nějaká chudá rodina si to třeba ráda vezme.

72mona
hodnocení

1x
Tak toho, že by strádal, se bát nemusíte. Ty granule obsahují vše podstatné, jen s malou odchylkou (často je to cíleno na močové cesty). Nijak mu jimi neublížíte. Kočky jsou velmi mlsné a mohou odmítat i to nejkvalitnější krmivo. Těchto granulí se nezbavujte, jen mu je pak míchejte s jeho oblíbenými. Kupuji granulky "sterilized" pro kastrovaného venkovního kocoura a ten teď na zimu tak přibral, že už ho skoro neunesu;) M.

hodnocení

0x

Jako by v nich byl nějaký rozdíl. :-D Je to jen marketing a byznys.

re4zon
hodnocení

0x
Granule pro kastraty jsou akorat trochu dietnejsi. A davat jakemukoliv zvireti whiskas je neuveritelna blbost, to je odpad dobry tak pro slepice a nejlip ani to ne kvuli chemickym barvivum. Kdyz mu das kus masa, udelas nejlip. Pripadne zkus co z kvalitnejsich granuli bude zrat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]