Nejste přihlášen/a.
Zajímá mne jestli stále platí zákaz pouštění drůbeže ven kvůli ptačí hřipce. V televizi se o tom už vůbec nic nemluví. Alespioň mic takového jsem v posledních dnech nikde neslyšel. Venku nemrzne a není sníh a tak by drůbež mohla klidně venku být. Vy co chováte slepice a jinou drůbež dodržovali jste tento zákaz a nepouštěli jste je ven? Jaký máte kdo na to názor?
Pro malochovatele zákaz přestal platit hned 2. den. Jenom k tomu dodali, že krmivo a voda musí být "pod střechou".
No a já to ten 1. den nějak "nestihla", tak je mám venku stále.
Tak to se dovídám poprvé, že to pro malochovatele přestalo platit hned 2. den, ale zpochybňovat to nemám v úmyslu. Pochopil jsem to tak, že venku mohla drůbež být, ale pouze za podmínky, že k ním nebudou mít přístup jiní volně žijící ptáci což u většiny malochovatelů je asi těžko splnitelné. Venku mohly být pouze pštrosi a holubi.
Nevztahoval se tento zákaz jenom na určitý kraj, někde na Moravě? U nás u Prahy slépky normálně všude venku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.