Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak odebrat malému živému pejskovi moč?

Od: aja1946® odpovědí: 12 změna:
Ma někdo radu, zkouším to už třetí den, většinou mi ucukne nebo to udela driv a chodím s kelimkem jako blbec,

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

72mona
hodnocení

3x

Zdravím. Tohle jsem řešila nedávno. Když mi veterinář řekl, že chce vzorek moči, dotaz zněl jasně. Jak? Řekl mi, že stačí i nabrat stříkačkou z loužičky na chodníku. No, jenže ten můj mamlas jako na potvoru čurá vždy na trsy trávy nebo sloupky. Takže prý navléct pytlíček na "pytlíček".*smich* Už jsem se viděla, jak mi tohle dovolí. No, dovolil, ale neudělal jediný krok bez toho, aby si to nepokoušel sundat. Nakonec to ale vyšlo, protože prostě "musel" označit co označil nějaký jiný pes. Čistá práce to fakt nebyla:-D, ale zadařilo se.

Měla jsem takový malý igelitový sáček s uzavíráním. To jsem odstřihla, aby nebyl zas až tak hluboký a na jeho strany jsem sešívačkou přicvakla tkaloun. Pytlíček navléhla na místo a na hřbetě udělala slušivou mašličku. Takový igelitový respirátor;)S fenkou by to ale takto nešlo. M.

hodnocení

9 tom jsem taky premysleka, zkusim
72mona
Držím palce:) Nejdřív mi to přišlo vyloženě nereálné, takže když se podařilo, byla jsem na sebe vyloženě hrdá:-D M.

idanova*
hodnocení

3x

Zdravím. Jó, tak to je věda. Nejlíp to jde ve chvíli, kdy už teče proud. Ale to musí být fofr. Jde to s kelímkem gumičkou připevněným na dlouhém drátu nebo klacku, abyste se nemusela přiblížit tělem až k zadku, aby to vypadalo "nenápadně". U fenky, která nečurá do výšky, je šikovnější připevnit hodně plochou krabičku, třeba od nanukáče, a dát ji na zem. Tak ať se lov podaří. Ida

hodnocení

3x

Existují igelitové pytlíčky pro miminka, které mají v horní části otvor na navlečení pindíka a kolem je samolepící ploška, Ale asi by to pak tahalo při sundávání. Asi by stačilo navléci na pindíka pytlíček a přitáhnout ne úplně napevno obinadlem a trocha moče se tam snad chytí. Jde o to, aby to vydržel mít. Jít s ním ven a nechat ho vyvvenčit, třeba nezjistí, že to nedoteče na drn.Ty sáčky lze koupit ve zdravotnických potřebách.

hodnocení

Nevíte jak se to jm3nuje

Já znám jen Bruofix Wesecofix (to jsou sáčky na moč pro děti), ale byla to krabice s více kusy. Jednotlivě je neprodávali. Neměl by je k dispozici veterinář? Třeba za poplatek?

72mona
Ale vždyť je to zbytečné kupovat. Nakonec to vyjde nastejno jako improvizace. M.

@mona72 - ptala se na název sáčků. Možná už to ani není aktuální a poradila si po svém.

hodnocení

0x

Nechoďte s ním ven, donutíte ho tak vyčůrat se doma (ne na savý povrch) a z loužičky pak odeberte vzorek injekční stříkačkou... ;)

hodnocení

Vy snad bla6pznite, slušný pes to doma nikdy neudela, znam to ze Silvestra jak nechce ven a jak jsem zkoušela vse možné, aby to udělal doma.

@strejci, vychovaný pes se doma nikdy nevyčurá, pokud není nemocný nebo po narkóze. Bylo by to pro něho veliké trápení, držel by to třeba 24 hodin.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]