Ahoj...dnes při spěchání na autobus jsem potkala paní se psem bohužel jsem nestíhala a nezeptala se co to bylo za rasu. Popis - pes malého možná středního vzrůstu čistě bílí.. delší chlupy nižší.. tlustší packy. Uši dolů. Vím že toho není moc. Obličej měl podobný White teriér. Díky za tip.
doplněno 06.12.21 18:37: Možná to byl tento pes nevím..je něco ještě podobného. Coton de tulear.
Zdravím. Nejvíc podobný, bílý, s ušima svěšenýma je Bišonek = Bichon frise. Nebo taky Maltézáček = Maltézský psík i bílý Pudl. Ale mohlo to být i štěně Čínského chocholatého psa; po půl roce věku má ale delší čumák. Ida
mina*
Obě zmiňované rasy znám a tohle byl o něco větší..pes bohužel to mě nenapadlo mohlo to být štěně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.