Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kvalitní granule pro psy

Od: zunky odpovědí: 8 změna:
Dobrý den, mám 3 letého vlčáka, odmala jsme vyzkoušeli několik krmení-nejvíc mu sedí starvita nebo eukanuba, kterou krmíme. Jaké dobré krmení je ještě na trhu a stálo by za to vyzkoušet? (cca. tak do 1000,-)
doplněno 04.12.21 21:51: Omlouvám se za špatnou rubriku, chtěla jsem dát psy, ale spletla jsem se

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

re4zon
hodnocení

0x
Do 1000 bude tak 5kg, pokud to ma byt kvalitni. Pokud myslite standardni 12kg baleni, tak celkem slusna uroven je od 1500 vys. Napriklad wolfsblut.
zunky
hodnocení

No já třeba starvita nebo eukanubu kupuji za 1000,- za 12kg a myslím, že je to docela dobré krmení
re4zon
Starvita vypada za ty penize prekvapive dobre. Eukanuba fakt ne, kdyz je v tom masa tak 25% a zhruba pulka obili a kukurice.

hodnocení

0x

Já krmím PurinaProplan athletics. Mám holandského ovčáka a spokojenost. + kombinují se syrovým masem.

hodnocení

0x

Dávám smečce granule Josera, jehněčí...

hodnocení

0x

Já krmím NO granulama Fitmin,nevím jak mu chutnají ale zežere je.Ale kdybych jim měl dávat co jim chutná tak kupuju v lidlu za 150 a ušetřím 1000 Kč měsíčně*smich*

doplněno 05.12.21 12:31:

ale to vám nikdo neřekne co je pro vašeho psa dobré,ani vetrinář,půjdete k pěti a každy vám doporučí něco jiného,kupte uvidíte

zunky
hodnocení

vaschovatel.cz/...
A je třeba tento Brit dobrý?

hodnocení

0x
Ja nedám dopustit na barking heads bez obilovin a hodně masa

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]