Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kousnutí kočkou - višněvského balzám?

Od: linka odpovědí: 3 změna:

Dobrý večer, mám dotaz, přítele kousla naše kočka, která je pouze v bytě, ven nechodí. Rána ho bolí, má to trochu nateklé. Zítra s tím určitě zajde k lékaři, ale mám dotaz, jak mu ulevit od bolesti přes noc... pomohlo by na ránu dát obvaz s višněvského balzámem? Neuškodí to spíš? Díky

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

pb®
hodnocení

3x
Ne višňák neuškodí a je ten pravý, ale dost možná si kousnutí vyžádá antibiotika, i od kočky žijící čistě v bytě, chovatelé by mohli vyprávět.

hodnocení

0x
Zajdete k lékaři, me kdysi při hraní omylem kousl vlastní pěst a vlastní osetreni nestačilo, zhnisalo mi to.

linka
hodnocení

Tak přítel již byl u lékaře, dostal Inadine, takový čtverce s nějakou mastičkou, to dát na ránu a obvázat, mít to na ruce 24 hodin a pak převazovat, prý to bude do tří dnů dobré. Sestra se po pohledu na zčervenalé místo rány lekla, jak to je ošklivé, lékařka konstatovala že to je dobrý. Tak snad to bude dobrý. Díky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]