Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Křeček a jeho věk

Od: charlie1366* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,kolik se může dožít křeček Džungarský let?

Mám ho už dva roky,a stále je čilý.Děkuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pu®
hodnocení

2x

Dobrý den, džungarský křeček je kouzelný, jako dítě a skorodospělák jsem měla dva (po sobě). První vydržel asi 2,5 roku, ke konci chudák onemocněl :( Udělala se mu na pacce nějaká vyrážka, spěchali jsme s ním k veterináři a dostal mastičku - upravila se, ale křeček sešel a nakonec umřel. Možná vyčerpáním z nemoci *plac* No a durhý protiva (nenechal se brát do ruky), ten umřel těsně před druhými narozeninami *plac* - čilý až do konce a najednou tam prostě jen tak ležel :( Čím jsem byla starší, tím hůř jsem to nesla, a tak jsem si pak už žádného nepořídila. Asi jsem vás nepotěšila, ale třeba ten váš bude výjimka a dotáhne to do 4-letého důchodu. Budu držet pěsti :)

hodnocení

2x
Měl jsem kdysi spostu křečíků a vyjma jednoho který žil 3 roky a pár týdnů všichni běhali rok a něco, můžu jen podotknout že ten dlouhověkec žil v kleci ddlouho sám a později dostal k sobě dvě samičky, ač pořád uháněl mladý z toho nikdy nebyli...

jabraka*
hodnocení

1x

Počítej,že bude čilý až do dne smrti.A nebude to dlouho trvat.

JABRAKA

doplněno 15.08.09 15:26:

cs.wikipedia.org/...

JABR

hodnocení

0x

Když byly děti malé, měli jsme po sobě 4 džungaráčky, všichni nás opustili kolem 1,5 roku.

lundisek12*
hodnocení

0x

dobrý den

já jsem měla nedávno křečíka ale už jsem ho měla také 2 roky ale zemřela a k tomu byla nemocná.*vezen*

doplněno 16.08.09 21:10:

Měla vyboulené oko ,které jí lezlo z důlku a už nepřijímala žádnou potravu a byla apatická.Tyto křečíky jsem měla 3 po sobě a pokaždé se jim ke stáří udělala někde nějaká boulička či otevřený boláček ,který si drbají.

cybermagefroll*
hodnocení

0x

Křečík džungarský (Phodopus sungorus)
Velikost: 7 - 10 cm
Váha: 35 - 50 g
Délka života: 2 - 3 roky
Pohlavní dospělost: 18 - 23 dní
Věk vhodný k započetí chovu: 3 - 4 měsíce
Délka cyklu říje: 4 dny
Doba březosti: 20 - 22 dní
Narození: bezproblémový porod, mláďata lysá a slepá, váha 1 - 2 g
Počet mláďat: 2 - 10
Počet vrhů: 3 - 4
Doba kojení, odstavení mláďat: 15 - 21 dní

www.kralici.cz/kr/...

nikolisek5*
hodnocení

0x

Dobry den me se krecek dzungarsky dozil 2a pul roku tak si myslim ze dil nez 2a pul roku ti zit del nebude ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]