Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,kolik se může dožít křeček Džungarský let?
Mám ho už dva roky,a stále je čilý.Děkuji
Dobrý den, džungarský křeček je kouzelný, jako dítě a skorodospělák jsem měla dva (po sobě). První vydržel asi 2,5 roku, ke konci chudák onemocněl Udělala se mu na pacce nějaká vyrážka, spěchali jsme s ním k veterináři a dostal mastičku - upravila se, ale křeček sešel a nakonec umřel. Možná vyčerpáním z nemoci
No a durhý protiva (nenechal se brát do ruky), ten umřel těsně před druhými narozeninami
- čilý až do konce a najednou tam prostě jen tak ležel
Čím jsem byla starší, tím hůř jsem to nesla, a tak jsem si pak už žádného nepořídila. Asi jsem vás nepotěšila, ale třeba ten váš bude výjimka a dotáhne to do 4-letého důchodu. Budu držet pěsti
dobrý den
já jsem měla nedávno křečíka ale už jsem ho měla také 2 roky ale zemřela a k tomu byla nemocná.
Měla vyboulené oko ,které jí lezlo z důlku a už nepřijímala žádnou potravu a byla apatická.Tyto křečíky jsem měla 3 po sobě a pokaždé se jim ke stáří udělala někde nějaká boulička či otevřený boláček ,který si drbají.
Křečík džungarský (Phodopus sungorus)
Velikost: 7 - 10 cm
Váha: 35 - 50 g
Délka života: 2 - 3 roky
Pohlavní dospělost: 18 - 23 dní
Věk vhodný k započetí chovu: 3 - 4 měsíce
Délka cyklu říje: 4 dny
Doba březosti: 20 - 22 dní
Narození: bezproblémový porod, mláďata lysá a slepá, váha 1 - 2 g
Počet mláďat: 2 - 10
Počet vrhů: 3 - 4
Doba kojení, odstavení mláďat: 15 - 21 dní
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.