Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je to štěnice?

Od: vojtaaa odpovědí: 7 změna:
Zdravím, posledních par dni se mi objevují pouze na nohách malé stipance. Hned jsem se tedy podíval jestli nemám náhodou doma štěnice. Našel jsem pouze v rozích na zdech malé broucky(fotka je hned pod textem).. a nevím, jestli to tedy jsou štěnice nebo ne? Moc mi je to nepřipomíná podle vzhledu. Jsou vážně jen v rozích na zdech. Za matraci, v oblečení, u nábytku jsem neviděl ještě ani jednu. Popřípadě věděli byste, co to je za brouka a jestli mohu být pokousany od nej? Díky za pomoc :)
Je to štěnice?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Zdravím. Štěnice to není. Je to Pisivka.

vojtaaa
14.11.21 13:51
hodnocení

Díky!

karel556*
hodnocení

0x
Není to štěnice.
vojtaaa
hodnocení

Nevíte náhodou, co to muže být za škůdce? Diky
karel556*
To bohužel nevím, ale myslím že tím, že to štěnice není, tak stačí nějaký Biolit či něco podobného.
vojtaaa
hodnocení

Jasný, díky za pomoc.

Na pisivky pomůže biolit jen dočasně. Je potřeba zbavit se vlhkosti a plísní, pak zmizí i pisivky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]