Prosim,potrebuji se zeptat: jsme 6 dni po odbornem postriku proti stenicim. Je normalni,ze jsme dnes pri prohlídce posteli a gauče nic nenasly? Možná, jednu pidi na spodku postele a mozna jednu na koberci, ale pri snaze sebrat do kapesnicku se to ihned rozmacklo. Misto,kde byla pred desinsekci nalezena dospělá ziva a trus nevypada,ze by trusu přibylo. Je tedy normalni nenajit nic?
"Je normalni,ze jsme dnes pri prohlídce posteli a gauče nic nenasly?"
Ano, možné to je, ale nejásejte předčasně. Postřik zahubí dospělé jedince, ale nezničí nakladená vajíčka. Proto se musí znovu opakovat až v době, kdy se vylíhnou nové štěnice, ale dřív než budou schopné se množit. Když se to stihne ve správném časovém rozmezí, třetí postřik už není potřeba. Po 6 dnech je brzo dalat závěry.
jitu
Druhy postrik nas ceka v utery 9.11. pak teprve zacnu byt klidnejsi. Pán,co nam to tu strikal povidal,ze vylíhnutí trva 12dni. Tak pevne verim,ze druhy postrik bude zaroven posledni. Pri obvolavani firem nam starsi pan,ktery s tim ma letite zkusenosti,ale uz zivnost neprovadi, povidal,ze nemame verit tomu, ze staci jeden postrik i kdyz to firmy vsude na netu slibuji. A teto rady se drzim.
Asi ten zákrok přišel včas, než se stačily rozmnožit.
jitu
Chci verit,ze mate pravdu jeden den,jsem nasla zivou, dospelou a druhy den prijela firma. Jeste nas ceka druhy postrik pristi tyden. Snad uz nebude potreba dalsi.
normální to asi je. Ty mrchy se dokážou strašně dobře schovat. Před lety jsme si dovezli z penziónu. Měli jsme samozřejmě odborný zásah. Našli jsem uschlou starou na posteli a manželka byla dost poštípaná. Já zřejmě nic, nebo se mi tak nedělali pupínky. Pak jsem našel jednu nymfu za matrací. Jinak vůbec, ale vůbec nic. Rozebral jsem v ložnici co šlo, vše prohlédl a prostě nic víc. Nechtěl jsem tomu věřit. Uklidnili jsme bohužel až cca po 2 měsících, kdy se nic nedělo.
jitu
Začnu byt klidnejsi az po druhem postřiku. Ale bat už se budu asi porad... K nam je dovezla dcera od otce,ktery si nasel novou pritelkyni,nastehoval se k ni a ta je mela a vse nasvedcuje tomu,ze to neresila.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.