Nejste přihlášen/a.
Dobry den, chtěla jsem se zeptat mám 2 letého maltézského psíka a poslední měsíc vždycky když jdu spát tak začne lítat po domě začne kňucet, třást se a zrychleně dýchá. Nemá někdo s tímto zkušenost u svého psa. Diky
9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
72mona
0x
Zdravím vás. Měla jsem podobnou zkušenost. Můj pes měl období, kdy se choval podobně. Když jsme šli spát, byl ve stresu. Nechtěl, abych šla spát, tahal mě z postele a fňukal. Když jsem tedy byla vzhůru, uložil se a usnul.
A trvalo to celkem dlouho. Ptala jsem se i zde. Veterinář nic nezjistil, jen nám doporučil nějaký přípravek na zklidnění. Časem to odeznělo samo. Měla jsem podezření na elektronický plašič (kuny,myši) u některých sousedů. M.
A trvalo to celkem dlouho. Ptala jsem se i zde. Veterinář nic nezjistil, jen nám doporučil nějaký přípravek na zklidnění. Časem to odeznělo samo. Měla jsem podezření na elektronický plašič (kuny,myši) u některých sousedů. M.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]