Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Třes psa

Od: bess odpovědí: 9 změna:
Dobry den, chtěla jsem se zeptat mám 2 letého maltézského psíka a poslední měsíc vždycky když jdu spát tak začne lítat po domě začne kňucet, třást se a zrychleně dýchá. Nemá někdo s tímto zkušenost u svého psa. Diky

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Kde pes spává? V jiné místnosti? Na svém pelechu? S vámi?

hodnocení

1x

Zamyslete se, od čeho může mít "nervy".

hodnocení

0x

Zkušenosti s tím bude mít pravděpodobně veterinář.

Pes může mít klidně epileptický záchvat...nebo něco úplně jiného.

To vypadá spíš na psychiku

hodnocení

0x
Pěkný den,proč s ním nejedete na veterinu?

hodnocení

0x

A nenapadá Vás, čeho by se mohl bát? Je něco jinak ten poslední měsíc? Nestalo se mu něco před spaním/ve tmě?

hodnocení

0x
Nespi od Vás daleko?

farm
hodnocení

0x

Není správně naučený na svůj pelíšek, dejte mu tam i starý nepraný váš svetr nebo tak něco. A je pořádně vyvenčený, "uchozený"?

72mona
hodnocení

0x
Zdravím vás. Měla jsem podobnou zkušenost. Můj pes měl období, kdy se choval podobně. Když jsme šli spát, byl ve stresu. Nechtěl, abych šla spát, tahal mě z postele a fňukal. Když jsem tedy byla vzhůru, uložil se a usnul.
A trvalo to celkem dlouho. Ptala jsem se i zde. Veterinář nic nezjistil, jen nám doporučil nějaký přípravek na zklidnění. Časem to odeznělo samo. Měla jsem podezření na elektronický plašič (kuny,myši) u některých sousedů. M.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]