Nejste přihlášen/a.
Dobrý den našla jsem malou sýkorku v našem paneláku ale má něco s nohami nemůže se ničeho chytit a tvrdě narazila do okna,a já nevím co s ní mám dělat myslím že nemůže ani lítat protože když jsem ji vzala do ruky tak nemohla odlítnout můžete mi prosim poradit a říct mi jestli přežije? Děkuji Aneta
Pokud jsem našla zraněné zvířátko, dovezli jsme jej do záchranné stanice. Tam se o něj postarají. Najděte si na netu, kde je u vás tato stanice nejblíž.
Vezli jsme nádhernou žlunu zřejmě sraženou autem. Byla asi spíš jen omráčená. Vzpamatovala se, za několik dní ji vypustili na svobodu.
Vezli jsme poštolku sraženou výbojem z el. vedení. Bránila se, klofala. Bohužel, zranění prý bylo příliš rozsáhlé a pták uhynul. Jaga.
Je možné, že má otřes mozku. Dát ji do krabičky a přikrýt ji hadrem tak, aby mohla dýchat a měla zároveň tmu. Zavolat nějakému veterináři. Myslím, že ji dá injekci. Může přežít,nebo ne. Podle toho, jak silný byl náraz. Nebo zkuste zavolat na nejbližší záchrannou stanici a oni vám poradí. Popřípadě zkusit ji dát do té krabičky, ale pozor nedávat ji tam misku s vodou. Pokud má něco s mozkem, mohla by utonout. Pokud bude schopna druhý den letu, je v pořádku.
Tak něco z toho zkuste
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.