Nejste přihlášen/a.
Dobrý den potřebovala bych nutnou pomoc.
Tak nějak se nám rozmnožily kočičky. Momentálně nemám žádné finance na kastrování. Jídlo dostávají jak studené tak i vařené. Mají i svůj vlastní domek. Ale nemám finance. Potřebuju poradit nebo nějakou stránku kde bych mohla nechat vykastrovat kočičky. Prosím o radu
Tak nějak se nám rozmnožily kočičky. Momentálně nemám žádné finance na kastrování. Jídlo dostávají jak studené tak i vařené. Mají i svůj vlastní domek. Ale nemám finance. Potřebuju poradit nebo nějakou stránku kde bych mohla nechat vykastrovat kočičky. Prosím o radu
13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
2x
Internet máte,když tady píšete.Záleží odkud jste a tím pádem zkuste na internetu najít veterináře ve svém okolí.. Nebo najít útulek v okolí,zdali by vám poradili,kde kastraci provádějí nejlevněji.A nemáte peníze na kastraci předpokládám.. Hlásím se dobrovolně, že jednu kastraci vám zaplatím.. Třeba se najdou i další dobrovolníci..Kolik těch koček potřebujete dát vykastrovat?
O těch financích jsem to přehlédl.. Nemáte na to.Myslím to vážně, že bych na jednu kastraci přispěl,resp.ji uhradil..
minsk
1x
Má to smysl, i tato poradna.
Jsem ráda, že se pomoc našla. Napište tazatelko, jak vše dopadlo.
Je super, že se najde spousta lidí, kteří pomůžou . Doufám, že se paní ozve, abychom věděli, že to mělo smysl.Jinak samozřejmě je hezké, že paní se stará.Bohužel starší lidé moc neovládají internet a vše okolo toho..Tak snad jí někdo pomůže celou věc dotáhnout k nějakému výsledku.U nás v práci je taky spousta koček a je naštěstí dost lidí, kteří je krmí a odváží na kastrace.I tak se často rodí nová koťata..Jednoho kocoura jsem si z práce přinesl jako odrostlé kotě a mám ho doma 5let..je perfektní..
0x
V jakém městě bydlíte? Máte auto, nebo někoho,kdo vás s kočkami odveze? Kdo změnil název otázky? Admin nebo tazatelka?Pokud tazatelka,tak proč nám neodpovídá..?
pb®
Myslím, že název otázky změnil admin, aby byl něco vypovídající. Ono původní "potřebuju pomoct" nikomu nic neřekne, kdyby tazatel alespoň napsal potřebuju pomoct s kastrací koček.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]