Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde nechat vykastrovat kočičky?

Od: izabelapechero odpovědí: 13 změna:
Dobrý den potřebovala bych nutnou pomoc.
Tak nějak se nám rozmnožily kočičky. Momentálně nemám žádné finance na kastrování. Jídlo dostávají jak studené tak i vařené. Mají i svůj vlastní domek. Ale nemám finance. Potřebuju poradit nebo nějakou stránku kde bych mohla nechat vykastrovat kočičky. Prosím o radu

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

72mona
hodnocení

4x
izabelapechero
hodnocení

Ano vyzkouším. Ikdyz tak bych vám dala vědět. Děkuju moc

hodnocení

4x

Vykastrují 2 kočičky zdarma feliti.cz/...

izabelapechero
hodnocení

Strašně moc děkuju. Děkuju že přispějete na dvě kastrace. Dám vám zítra vědět jak jsem se domluvila s veterinářem. Jsem vám strašně moc vděčná. Až je vykastruju tak vám pošlu fotecky. Moc moc děkuju

hodnocení

2x
Internet máte,když tady píšete.Záleží odkud jste a tím pádem zkuste na internetu najít veterináře ve svém okolí.. Nebo najít útulek v okolí,zdali by vám poradili,kde kastraci provádějí nejlevněji.A nemáte peníze na kastraci předpokládám.. Hlásím se dobrovolně, že jednu kastraci vám zaplatím.. Třeba se najdou i další dobrovolníci..Kolik těch koček potřebujete dát vykastrovat?
O těch financích jsem to přehlédl.. Nemáte na to.Myslím to vážně, že bych na jednu kastraci přispěl,resp.ji uhradil..
izabelapechero
hodnocení

Jsem vám doopravdy moc vděčná. Jsem moc ráda že mi přispějete na kastraci. Potřebuju vykastrovat osm koček a 4 kocouři. Zítra se domluvím s veterinářem kolik za to bude chtít. Jsem vám strašně moc vděčná. Samozřejmě vám pošlu fotku vykastrovane kočičky. Děkuju

minsk
hodnocení

1x

Má to smysl, i tato poradna.

Jsem ráda, že se pomoc našla. Napište tazatelko, jak vše dopadlo.

Je super, že se najde spousta lidí, kteří pomůžou . Doufám, že se paní ozve, abychom věděli, že to mělo smysl.Jinak samozřejmě je hezké, že paní se stará.Bohužel starší lidé moc neovládají internet a vše okolo toho..Tak snad jí někdo pomůže celou věc dotáhnout k nějakému výsledku.U nás v práci je taky spousta koček a je naštěstí dost lidí, kteří je krmí a odváží na kastrace.I tak se často rodí nová koťata..Jednoho kocoura jsem si z práce přinesl jako odrostlé kotě a mám ho doma 5let..je perfektní..
izabelapechero
hodnocení

Samozřejmě se ozvu. Pošlu i fotecky vykastrovanych kočiček. Jsem vám strašně moc vděčná a jsem ráda že existují ještě lidi kteří mají dobře srdíčko. Moc děkuju

hodnocení

0x
V jakém městě bydlíte? Máte auto, nebo někoho,kdo vás s kočkami odveze? Kdo změnil název otázky? Admin nebo tazatelka?Pokud tazatelka,tak proč nám neodpovídá..?
pb®

Myslím, že název otázky změnil admin, aby byl něco vypovídající. Ono původní "potřebuju pomoct" nikomu nic neřekne, kdyby tazatel alespoň napsal potřebuju pomoct s kastrací koček.

izabelapechero
hodnocení

Ano sehnala jsem si odvoz. Děkuju

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]