Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je to Štěnice?

Od: jitu odpovědí: 11 změna:
Dobry den, v uloznem prostoru valendy jsem nasla toto. Vypada to jako sucha svlecena kuze. Je to od stenice?
Je to Štěnice?
Je to Štěnice? #2
Je to Štěnice? #3

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Možná ty puzzle napřed poskládejte a pak znova vyfoťte.*smich*

jitu
hodnocení

Na prvnich dvou fotkach je dobre videt ta sucha kuze brouka.
Jinak me vas komentář pobavil

hodnocení

0x
Ano, podle toho co jsem vyčetla,
tak to štěnice jsou.
Ty svléknuté jsou tzv. nymfy.

krejsashop.cz/...
jitu
hodnocení

Pane Boze,tak ted se mi úplně udelalo zle. Postipane nejsme. Zadne cerne tečky jako trus jsem taky nenasla "jen" toto. Podle toho, conjsem vyčetla, jsem myslela,ze svlecky by byly bile.
hg

Podle této fotky to vážně nejde poznat.

jitu
hodnocení

Chápu. Nezbyva mi,nez par dni sledovat a pak popřípadě volat odborniky. Jsem z toho uplne na nervy.
cikitsaka

Ty svleky nejsou dostatečně přesně identifikovatelné.

Můžete udělat pokusné pozorování: večer po zhasnutí počkejte tak půl hodiny a pak rozsviťte. Štěnice zdrhají před světlem do škvír.

jitu
hodnocení

Jako po zemi mam koukat? Mam tmave koberce
jitu
hodnocení

V postelich mam monitorovaci pasti, nic se nechytlo. Ale tezko rict,zda se na to da spoléhat.
cikitsaka

Ne, na lůžkovinách postele. Jdou po teplokrevných hostitelích - vás.

A typické je několik kousnutí na kůži v řadě. Už to tu někde bylo vyfocený.

jitu
hodnocení

Postipany nejsme a uz jsem i v noci, po 1hod, slidila baterkou po posteli a zdi a nic jsem nevidela

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]