Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Naše kočka ráda leží na igelitu,i vaše?

Od: lada1® odpovědí: 6 změna:

Také vaše kočka ráda leží na igelitu?čím slabší igelit tím lépe,je to normální?Dělají to kočky?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

ano naše kočka také radá se dokonce do něho schováva a také mluje krabice

hodnocení

3x

Naše kočky mě neustále překvapují, kde si lehnou. Nákupní taška, taková ta velká ze supermarketu, ne přímo igelitová, ale taková ta pevnější a větší, je úžasná schovka. Právě teď Mikeš spí na složkách, co si nosím z práce, když mám homeoffice. když nehlídám, lehne si i na klávesnici :)

Naše kočka ráda leží na igelitu,i vaše?
minsk

Lehá na to, kde cítí Váš pach a Vaši aktivitu. Chce být s Vámi alespoň takto v kontaktu. Má Vás rád.

Moje mi to dělá, když se jí nevěnuji + navíc mňoukání.

lada1 - Ne, moje kočka na igelitu neleží, ale s oblibou se schovávala do velké zahradní plachty /modrá, či zelená/. Líbí se jim, jak to šustí?

riva
hodnocení

0x

Kočky rády leží i na namalovaném čtverci.

liska5
hodnocení

0x

Kočky se prý rády zdržují v negativních neboli geopatogenních zónách. V případě igelitu můžou hrát roli jeho elektrostatické vlastnosti.

arfm
hodnocení

0x

Naše rezavá domovní kočka někoho z horního patra se baví tím, že se nechá někým pustit ven z baráku na předzahrádku a dalším zase dovnitř domu. Má usedlejší kámošku, tříbarevnou. Občas obě kočky sedí v různých patrech na schodech a mňoukají, zřejmě se nudí. Coby pejskaři mi to celé moc *zmateny*nejde na rozum...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]