Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chování pavouků

Od: sotik odpovědí: 3 změna:

Dříve se mi to nestávalo.Letos jsem zažila první zajímavé setkání s pavouky.Lezli mi v lázních do pokoje,do postele a spouštěli se na mě ze stropu.

Po návratu domů,když byl na zdi domu pavouk,po mém přiblížení ke mně okamžitě upaloval.

V práci přes celou místnost pavouk také běžel neomylně ke mně.

Dá se toto chování pavouků nějak vysvětlit?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

72mona
hodnocení

0x
Ztráta pudu sebezáchovy u živočichů bývá většinou způsobena nemocí či napadením parazity. M.
doplněno 18.10.21 11:57: Kdo ví:-D Tazatelka neuvádí, že by ji chtěli ti pavouci pokousat. Jen, že běželi k ní. Třeba se chtěli pářit*smich2*
Ale teď vážně. Jsou parazité, kteří ovlivňují chování svých (mezi)hostitelů. Toxoplazmóza (myši), motolice (mravence). Tak kdo ví, co ještě dalšího existuje ve zvířecí říši. *hledam*
liska5

Že by měl vzteklinu? *smich*

tabletka*
hodnocení

0x

Jste pavoučí královna. Brrr, jsem ráda, že já ne.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]