Nejste přihlášen/a.
7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
idanova*
2x
Zdravím. Mono, musím ocenit, že máte perfektní fotky
. Poprvé v životě jsem poznala brouka (protože jsem se tu na něj ptala před 2 měsíci
), ale objevila jsem dotaz až teď. Mohla jsem se vytáhnout, že znám právě tohoto přepychového metalízového krasavce, ale s křížkem po funuse. Tak prd. Ida
72mona
Zdravím Ido. A děkuji![*srdce* *srdce*]()
Já jsem prostě nemohla odolat
a nechat si takového krasavce jen pro sebe. Zvlášť, když to bylo v poslední teplý slunečný den. Tak mi to přišlo jako takové rozloučení s létem.
Mrzí mě, že jsem dotaz vložila v tak pozdní hodinu, odpovědí by se jistě sešlo více (včetně té vaší). M.
Já jsem prostě nemohla odolat
Mrzí mě, že jsem dotaz vložila v tak pozdní hodinu, odpovědí by se jistě sešlo více (včetně té vaší). M.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]