Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak dát psa pryč?

Od: marienovakova odpovědí: 9 změna:
Ahoj, chci se zeptat, jak se zbavit psa? Mam yorksira, jsou mu 4 mesice, ale zacina me dost stvat, nebavi me to, vdyzcky jsem chtela border kolii, ne nejakyho malyho psa, 1. Je hrozne nudnej, 2. Neda se poradne vycvicit. Pravdepodobne me vsichni zhatujete, ale tak, je mi to celkem jedno, jen uz opravdu nevim co mam delat... uvazat u obchodu? Vezme si ho nekdo?
zámek
kapkanadeje uzavřel tuto otázku

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

8x

Až budeš chtít dát pryč prasátko, tak kolem 150 kg, že tě štve , nebaví tě a je nudné, ozvi se. Ráda se ho ujmu.;)

Až budeš mít někoho, na kom ti bude záležet a on tě kopne do zadku, že ho už nebavíš a jsi nudná, aspoň uvidíš, jaké to je. Jaga.

hodnocení

7x

Zkuste se přihlásit třeba na Facebook do nějaké skupiny s yorkšíry a nabídnout ho tam.

Je mi ho hrozně líto, ale snad se v dalším životě bude mít líp a bude milovaný a přijímaný. My máme doma jezevčíka, kterého už jeho rodina nechtěla. Pro jednoho odpad, pro druhého poklad. Pejskovi přeji štěstí. Vy si možná nepořizujte ani tu borderku, to jsou hodně inteligentní psi a vyžadují spoustu pozornosti, a když Vás přestane po pár týdnech bavit, bude zoufalý.

kami123
hodnocení

6x

Já bych si ho možná vzal marie, dáš sem telefonní číslo?

Máš fotku?

re4zon
hodnocení

6x
Nekrmte trolla. Pro mene znale: neodpovidejte na zcela zjevne provokativni (debilni) dotazy od nudicich se pubertaku.
Pro trolla: trolling is a art..
kami123

Já troly nekrmím, já je trolím : )

hodnocení

5x

Dejte ho někomu, kdo psa opravdu chce nebo existují útulky. Psa si nepořizujte žádného dalšího, všichni potřebují čas a výcvik.

hodnocení

3x

Neblázněte! Nabídněte pejska někomu kdo ho bude mít rád. Dejte si inzerát a on se někdo určitě najde. Tihle pejskové jsou hodně oblíbení. Vycvičit se dá jako každý jiný pes. chce to trpělivost a věnovat se mu. No, chudák pejsek!

hodnocení

2x

Já si myslím, že tohle píše hodně pitomé děcko. Jork, třebas bez papírů, stojí nějakých 15.000 kč. Uvázat u obchodu, zbavit se ho, pořádně vycvičit 4měsíční, nudné štěnátko, cca 1,5 kg? Tomu těžko mohu věřit. Nějaká znuděná, ÚB holka! Navíc zakomplexovaná, která potřebuje ovládat a poroučet a konečně mít nad někým moc!. Fuj! Fuj tajxl!

Nemohu odolat. :-DJasně, vycvičit! A pořádně!

Jak dát psa pryč?

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]