Nejste přihlášen/a.
zdravím, poradíte mi, jestli jde nějak vyrobit odpuzovač psů? nějaké bylinky nebo tak něco.
Pes, pokud žije u dobrého majitele, který mu rozumí, je příjemný, hodný společník. Psy mám velice ráda. Jen za dnešek jsem si pohladila a pozlobila se s Maxem, Benem, Dastym a Sally. Postupně. Proč chcete odpuzovač, v čem Vám psi vadí?
Pokud nemáte rád psy, budete asi brzy hledat bylinky i "proti lidem." Protože kdo nemá rád zvířata, nemá rád ani lidi. Co Vás vede k tomu, psy odpuzovat? Já jsem naopak ráda, když ke mně nějaký přijde a tváří se přátelsky. Promluvím na něj, pohladím, podrbu za oušky a pod bradičkou, to mají rádi a přátelství je stvrzeno. Jaga.
Člověk má psa rád, že je kamarád,
že má smysl pro psí kusy, že si umí hrát...
Když tě, voříšku, hladím po bříšku,
tak jsi šťastný jako blecha, co máš v kožíšku...
Není to jenom o exkrementech. Mám kamarádku, horskou turistku/72/. Když máme potkat psa, tak ona rychle ustoupí za mne nebo jde raději dalekým obloukem, případně hledá na zahrádce restaurace ten nejvzdálenější stůl, že prostě psům nevěří, že se jich bojí. Možná má z dětství nějakou špatnou zkušenost. Já se psy komunikuju, ale z některých mám taky respekt.
Zase mě pejskové vysloveně přitahují a když je nějaký uvázám před prodejnou, vždy si s ním popovídám.Kamarádka mne okřikuje, abych se k cizímm psům nepřibližovala, psů se bojí, má pravdu, může se baby leknout a zakousnou se.
Možná nějaký odpuzovač na pejskaře, tř. cedule : Pozor, jedovatí hadi.
Vychovat majitele? Psovoda, toho kdo se psem chodí? Případně ceduli, že na pozemku je rozsypán jed na hlodavce, ať lidé věnují pozornost svým mazlíčkům.
Náš OÚ řeší pejsky četnými koši a nabídkou pytlíků na uklizení. A příjemnou cedulkou s obrázkem pejska v podřepu. Parkem s cedulkou "zde volný pohyb psů"... a je čisto. Platí se daň ze psa, 1000Kč, tak máte právo o nějaké zařízení požádat.
Pejsek nic neví, poručit čistotu či odpuzení, to se musí projednávat s páníčkem.
Nenapsal(a) jsi od čeho chceš psa odpuzovat. Mi před časem hodný sousedův pes občurával na zahradě kola od auta, vždycky když jsem přijel z práce. Tak jsem na ně stříknul trochu slzného spreje a škvírou ve dveřích domu pozoroval co se bude dít. Pes se rozběhl k autu a když byl asi metr od něj, tak se otočil a utíkal pryč, jakoby narazil do skla. Stálo to sice trochu peněz, ale odnaučil jsem ho to.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.