Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jezevčík doma

Od: lissa odpovědí: 5 změna:
Máte někdo jezevčíka hladkosrstého primárně jen v bytě?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Máme doma tři :) tedy i se zahradou , když se ale projdete po městě uvidíte jich na procházce dostatek , takže bych se jich do bytu nebál.

hodnocení

0x

Mám taky jezevčíka v bytě, je ale pravda, že ji můžu pustit na společnou zahradu. Pravidelně s ní chodím ráno na delší procházku, na dlouhou už nechce jít, je starší, tak na 1 - 2 hod., když se vrátíme, tak je ráda, že lehne a má klid. I venku ráda lehne chvíli na slunce, chvíli pod keř. Asi nepotřebuje být pořád v pohybu. Se štěnětem byste to měli náročnější, ty jsou aktivní, ale později už stačí zajít s ní mimo rána tak 2x na krátko. Jestli máte čas s pejskem chodit pravidelně ven, určitě by to nebyl problém. Psi stejně hodně času prospí. Já mám ale výhodu, že jsem v důchodu, tak je doma sama málokdy. Dřív jsme měli kokra a bylo to taky takové, ale to jsme chodili do práce a po příchodu jsme ho kolikrát budili.

jok*
hodnocení

0x
Jj máme v RD s možností jít na dvůr ale své místo má na gauči kde vidí ven z okna a v noci s námi v posteli. O tom že je pes venkovní nechce ani slyšet. Je dost smečkový alespoň ten náš když jsme všichni doma je spokojen jinak většinu dne Procházky má rád ale jako každý jezevčík s čumákem u země a vše řádně očichává a následně preznackuje pro ostatní psy.

hodnocení

0x
Spousta lidí ho ma jen doma

idanova*
hodnocení

0x

Zdravím. Jak tomu máme rozumět? Jako že bude celý život jen v bytě (jako třeba některé kočičky) a nebudete s ním chodit nikdy ven? Tak to v žádném případě, to je týrání. Ida

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]