Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jsou to štěnice?

Od: vkh odpovědí: 3 změna:
Dobrý den, přijela jsem ze Spanělska a od té doby mám na sobě tohle. Myslíte, že by to mohly být štěnice? Nebo něco jiného?
Jsou to štěnice?
Jsou to štěnice? #2
Jsou to štěnice? #3

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

6x

Mám obavy, že ano. Asi jste si nějakou přivezla v kufru. Koušou v noci, dělají několik pupínků v řádce, hodně to svědí. Jakmile se rozsvítí, tak zmiznou. Pokud ji stihnete zmáčknout, vznikne červená čára.

Hned bych kontaktovala desinsekci. Na číslo v místě bydliště bych se ptala asi na hygieně.

hodnocení

2x

Štěnice kouše takto v čáře. Zažila jsem to jednou, v 17 letech na školním výletě na Lipno. Dostali jsme takové staré nepěkné chatičky se 2 lůžky. Spolužačka blaženě spala, nic se jí nedělo, já probděla celou noc a drbala se a drbala...hlavně na břiše. Ráno jsem ji našla v posteli, jen jednu, zamáčkla jsem ji. Po návratu jsem vesele sdělila: Byly tam štěnice! Jak to mamka slyšela, popadla můj batoh s věcmi a vyhodila ho oknem na dvůr. Bylo to v červnu, okno otevřené. :-D

Všechno to chce vydesinfikovat, rády se skrývají do různých skladů látky, štěrbin, skulin...Asi jste si je přivezla domů jako suvenýr z ciziny. Já jsem se s nimi, naštěstí, od toho roku 1972 už nikdy nesetkala. Není o co stát. Jaga.

zwiki*
hodnocení

1x

Dobrý den.Prohledejte si ,kde spíte-matrace v záhybech,postel a všude.Štěnice jsou pěkné svinstvo a těžko se ničí jednou desinsekcí.Musí se vícekrát a vše zlikvidovat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]