Nejste přihlášen/a.
Dobrý den..Potřebovala bych od vás poradit. Můj křeček, holka stará asi 2 měsíce tak divně frká. nO já nevím jak to mám popsat ale jakoby nahlas čmuchá a mně to přijde divné, protože to nikdy nedělala. Je snad nemocná? Děkuju za odpověď.
Pokud to váš křeček dělá delší dobu, chtělo by to naštívit veterináře. Nemusí to být ihned nic závažného, ale jenom preventivně. Můj křeček to jednou nebo dvakrát, co já vím také udělal ale to jen z toho že jsem mu dala seno aby si ho nanosil do domečku. A jak mu něco vadilo tak si jakoby pšíkl-odfrkl.Moji králíčci když ucejtí novější seno tak taky někdy pšíkají. Ale jenom zřídka. A to třeba jen půl minuty. A to se vždy nasmějem
Děkuju..no ale já stejně nevím..Byla jsems tm u veterináře a ten řekl že to asi žádný zánět není, ale že je asi nachlazený. A že bych ho měla nechat jen na seně, protože jsem ho měla v hoblinách i v seně. Tak ¨jsem to udělala, asi tři dny už to nedělelal když to potom zas začlo..Ale je mi to divné, mám druhého asi stejně starého taky holku a ta to za dobu co jí mám neudělala ani jedinkrát..
Je to velmi zvláštní.
Takže když jste toho křečíka nechala na seně tak vše bylo v pořádku. Ale za 3 dny znovu. Jestli to nebude nějaká špatná reakce na ty hobliny-je to možné. Jelikož když to druhý křeček nedělá, tak je možné že ten nemá tu reakci. A nebo jak píšete je váš křečík nachlazený, a proto by váš veterinář měl zjistit příčinu. protože pokud by byl nachlazený musí se to kapičkama léčit. Můj křeček má hobliny a seno a nic mu nevadí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.