Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Klepaní tlamou

Od: katerinab* odpovědí: 6 změna:

Dobrý večr,

Můj pes křížený Rotvajer a Belgický ovčák malinoš má dva roky a teď asi 2 týdny začal hodně slintat a taky začalo se mu klepat spodní část čelisti , nevím co to znamená.

Dekuji za odpovedí

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x
Nevyskytuje se ve vašem okolí hárající fena? Možná se pletu, ale tohle většinou dělají psy při ucítění háravé feny při silném vzrušení. Ale jak píší rádcové přede mnou, nic nezkazíte, když navštívíte veterinu.

Endy, když ucítil háravku, tak mu brada drkotala jako drozdovi ocas. A pak doma seděl u dveří s fňukal. A ještě šilhal.

Psi i fenky při silném vzrušení drkotají bradičkou.

Jestli ale pes slintá, možná má problém s dásněmi, někde v tlamce něco zapíchnutého, a snaží se toho zbavit. Veterina.

hodnocení

2x

Co na to říká veterinář?

hodnocení

0x

Není to normální, spěchejte na veterinu.

72mona
hodnocení

0x
Podle mě bude záležet, v jaké situaci to dělá. Tyto symptomy lze vykládat různě.
Mám malé plemeno a v době hárání fenky z ulice je celkově neklidný. Skoro nejí, chce častěji ven, skoro nespí...a slintá, to ano. Ale jen, když se dostane přímo k místu, kde se daná fenka vymočila. To pak mu visí slinty až na zem. Klepání bradou jsem nepozorovala. M.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]