Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, kam zařadit tohoto tvorečka - 1 až 2 mm dlouhý, líbí se mu na pařezu na zahradě. Děkuji.
Snažil jsem se vám zodpovědět dotaz ale zatím zůstane nezodpovězen. Bohužel nikdy jsem se s tímto hmyzem nesetkal a nemám tušení kam jej přesně zařadit. Nicméně jsem hledal a našel skupinu kam by se dal svojí stavbou a velikostí (larva) možná zařadit. Křís (polokřís). Larva může být i v jiném stádiu vývoje a proto je k nedohledání ve stejné podobě. Mohu se ale mýlit. Je to jen návod k dalšímu hledání rádců. Sám jsem zvědav jestli se to podaří. Jofa. Foto je k porovnání stavby těla obou larev.
Doplním, že tento hmyz se nejvíce příblížil hledanému.
Je to jasný. Kdo hledá najde. Fakt se vám to povedlo. Máte větší trpělivost a víte kam. Já to ve vyhledavači dělám takříkajíc až když jsem v koncích.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.