Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dáváte psovi slezinu?

Od: lenulakr® odpovědí: 6 změna:

Známá mi říkala, že kupuje pro psa slezinu. Zatím jsem mému ji nedávala. Jaké máte zkušenosti? Děkuji.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

floro*
hodnocení

6x
Ano můžete. Kousek. I jater. Ideálně v kombinaci s libovym masem, které je sušší.
Psům se musí krmit všechny části od kostí, šlach, vnitřnosti, ořezu až po maso. Všimněte si, co první sežerou vlci nebo šelmy obecně z kořisti - břicho a vnitřnosti. Maso až se "uleží".

kepler*
hodnocení

3x

Ano, dával, jen jsem ji povařil. Pejskovi to docela jelo.

hodnocení

3x

Ne, ze sleziny mí psi měli vždycky veliký průjem. Vždycky. *plac* Na játra pozor, snadno se předávkují vitaminy A a E.

hodnocení

Tak nevím, kousek jsem koupila,asi zkusím trošku přidat do masa. Opravdu jen kousek, nechce se mi v noci chodit venku. Dík

witch*
hodnocení

2x
Slezinu dávám. Hodím jí celej flák, někdy i dva. Čuba má 50kg a má ji moc ráda. Nejradši má však vepřové packy. Nic nevařím. Dávám jen syrové a čerstvé.

hodnocení

0x
Ja mám 4kg hafika jednou měsíčně koupím papa ji pak 3 dny, povarim a nakrájím na kosticky. Dávala jsem i bývalým psům a žádný průjem. Nebylo to z něčeho jiného?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]