Nejste přihlášen/a.
Nemáte koupelnu - co potok, rybník, řeku? Sousedy se zahradní hadicí? Taky je možné, že do pátku "vyvětrá".
Ale hodně jste jí zkazila radost
Válení se čoklů v H0vnech je jedním z přirozených způsobů jejich komunikace. A majitelka teď jde na něj s šamponem a hadicí. Nepochopíš...
Sirokko a 357 - Mně se pes před pár dny vyválel na kosti se zbytky masa, kterou si ještě před tím zahrabal " na horší časy". Smrděl hrozně, ale ne strašlivě . Protože jsem v tu dobu byla sama doma, bez vnoučat, vyhodnotila jsem situaci, že to zkusím nechat. Navoněl se pro sebe a pro ostatní psy, tak ať teda voní
. Za pár dnů to vyvanulo. Ale když se jiný pes kdysi vyválel v leklé rybě, nedalo se to s ním přežít. Ten do šampónu "chudák" musel.
Psi to zkrátka dělají, co je však pro ně hrozné jsou různé voňavky a parfémované šampony. To jí už prosím nedělejte, jejich superjemný čich to nenávidí. Kupte psí šampon a příště nejdřív nechat vyschnout srst, vykartáčovat, pak umýt jejím šamponem, dobře vypláchnout. Mnozí psi mají samočistící schopnost a není je ani třeba koupat, vyčichnou sami. Do pátku je daleko.
Nám kdysi na podzim proběhl pes po poli pohnojeným močůvkou, měl ho... i pod obojkem, bylo to na chatě, zima , pršelo, tak jsem ho dala venku do vany a věnovala mu můj starý kabát a doma jsme ho pořádně vykoupali. Ale po rybě to bylo ještě horší. Tyhle zkušenosti má skoro každý majitel psa, který pouští miláčka na volno.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.