Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, najde se tu někdo kdo se opravdu vyzná v plemenech psů? Koupil jsem štěně od jednoho Pána ,který tvrdil , že je to uplně jiné plemeno , ale když jsem viděl , chtěl jsem si jí vzít . Nevypadala , že je o ni dobře postaráno .Každopádně si nejsem jistý jestli je to čistá Argentinská doga , nebo kříženec , nebo něco jiného . Dokázal by někdo poradit? Věk 2,5 měsíce a váha je 5.5 kg k dnešnímu dni . Mohu poslat více fotografií
Jak vypadala ostatní štěňata vrhu?
Takže bez PP.
AD občas trpí na hluchotu. Zvláště z množíren (psi bez PP).
Je na to test, který otestuje, zda není hluchá i ta Vaše. Bylo by to překážkou ve výcviku.
štěně slyší pouhé šustnutí obalu od granulí na velkou dálku , sluch u ní asi problém nebude . Spíš mě zajímá , jestli je to čistá AD nebo ne . Nesedí mi u ní její uši , má na nich mnoho hnědých flíčků , což jsem u žádné AD neviděl . Jiná štěňata jsem neviděl .
Co koukám na google, tak mohou mít i černou skvrnu přes oko. Barvy štěnat se do dospělosti mnohdy ještě mění (světlají).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.