Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Štěně rasa

Od: merlow* odpovědí: 9 změna:

Dobrý den, najde se tu někdo kdo se opravdu vyzná v plemenech psů? Koupil jsem štěně od jednoho Pána ,který tvrdil , že je to uplně jiné plemeno , ale když jsem viděl , chtěl jsem si jí vzít . Nevypadala , že je o ni dobře postaráno .Každopádně si nejsem jistý jestli je to čistá Argentinská doga , nebo kříženec , nebo něco jiného . Dokázal by někdo poradit? Věk 2,5 měsíce a váha je 5.5 kg k dnešnímu dni . Mohu poslat více fotografií :)

Štěně rasa
Štěně rasa #2
Štěně rasa #3

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pb®
hodnocení

6x
Je to krásné štěně, mějte ji rád, dejte dobrý domov a výcvik. Plemeno neřešte, nemá PP, je to jedno. Může se něčemu podobat, ale jestli oba rodiče odpovídali plemeni, to je na věštění z křišťálové koule. Nemnožte ji dál, nechte včas kastrovat, předejdete tím rakovině mléčné žlázy.5,5kg mi přjde na velké plemeno málo, i můj kocour má víc.

hodnocení

3x

Jak vypadala ostatní štěňata vrhu?

Takže bez PP.

doplněno 11.08.21 16:32:

AD občas trpí na hluchotu. Zvláště z množíren (psi bez PP).

Je na to test, který otestuje, zda není hluchá i ta Vaše. Bylo by to překážkou ve výcviku.

veterinabrno.cz/...

merlow*
hodnocení

štěně slyší pouhé šustnutí obalu od granulí na velkou dálku , sluch u ní asi problém nebude . Spíš mě zajímá , jestli je to čistá AD nebo ne . Nesedí mi u ní její uši , má na nich mnoho hnědých flíčků , což jsem u žádné AD neviděl . Jiná štěňata jsem neviděl .

merlow*
hodnocení

Taky se mi nezdá váha v tomto věku by měla mít více jak 9 kilo

Co koukám na google, tak mohou mít i černou skvrnu přes oko. Barvy štěnat se do dospělosti mnohdy ještě mění (světlají).

witch*
Jediné plemeno, s čím se dá Argentina zaměnit je americký buldok, ale málokdy se stane, že bude buldok čistě bílej.
Aspoň tak to píšou na Wikipedii.

hodnocení

1x

Když se mrknete na fotky, co mi našel Google štěňat Ad, tak ten Váš drobek vypadá skoro stejně. A flíčky tam mají také. Tady je ten odkaz

72mona
hodnocení

1x
Ať žijí množírny a jejich podporovatelé.
Vypadá jako štěně argentinské dogy. M.

merlow*
hodnocení

Koukám na ty fotky na Google, ale u žádného nevidím zmiňované hnědé flíčky na uchu, spíše jen treba 1, nebo 2 a spíše černé. Štěňátko má velký počet světle hnědých flicku po uších na jednom i takový jeden větší. Každopádně všem děkuji za odpověď :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]