Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Roh akvaria v luftě, vydrží to?

Od: tutuman odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

mám takový problém, složil jsem si stůl pod akvarium ze smrkových hranolu 4,5x7cm, uprostřed je přepážka atp a ted jsem si všiml, že jeden roh akvaria (float sklo 10mm 90x45x45 - 182L) je tak trošku ve vzduchu a neleží na stolku, myslíte, že to něčemu vadí a může sklo prasknout nebo mohu v klidu spát?

Předem děkuji za odpověď

Roh akvaria v luftě, vydrží to?
Roh akvaria v luftě, vydrží to? #2

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jiofa
hodnocení

0x

Spal bych v klidu, ale měl jste dát podložku pod akvarium. Když ne originál hmotu, tak kus koberce. Podstrčte (vyplňte mezeru) pod roh nějakou pevnou hmotu zároven esteticky s rohem.

tutuman
hodnocení

Dal jsem pod akva 5mm miralonovou podložku co se dává pod plovoučku + polyetylenovou podložku pod aqua, jen má snad 0,5 cm, tak to nevyrovnalo nerovnosti

jiofa

Vsuňte tam co nejdál a hlavně zapřít roh kus zešikmeného vytvarovaného prkénka, překližky. Já mám akvarium Juvel a to je celé v luftě a drží ho jen rám po obvodě. Pokud se vám to celé nějak nekroutí a je to pevné, buďte v klidu.

tutuman
hodnocení

děkuji Vám za pomoc.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]