Dobré ráno, dnes jsem odebíral klisně moč, bohužel jsem ji nestihl zachytit včas do kelímku, ale odebral jsem jí z písku ze země. Výsledek diagnostického vyšetření moče pomocí proužku vyšlo se zvýšeným množstvím nitrátů a proteinů s jedním +, proteiny zvýšené u koní být mohou, ale co ty nitráty, podle Google hrozí bakteriální infekce močových cest. Jak se to, když tak u koní léčí? Děkuji za odpověď doplněno 05.08.21 09:03: Přikládám fotografii testu, nitráty jsou 3. od shora. Na ostatní čtverečky se nekoukejte, protože postupně změnily barvu.
Test bych zopakovala a pokud znovu vyjde jak píšete, asi se poradit na veterině. Proužky mohou někdy být zkreslené, zejména, když jste to bral ze země. U lidí to chce hodně pít, možná nějaké urologické čaje, brusinky, těžko říci.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.