Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pro chovatele andulek

Od: aa* odpovědí: 2 změna:
Dobrý den mám doma dvě andulky a obě milují těstoviny.Když máme doma vývar,špagety atd...
Je špatně když jim jednou za týden dáme 4 malé nudle?
Děkuji za odpověď:)

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

72mona
hodnocení

2x
Kopíruji: Pro andulku jsou dále nevhodné shnilé či plesnivé potraviny, jakákoliv lidská kořeněná, sladká či slaná strava, čokoláda a podobné cukrovinky, smetana, sýry, salámy či jiný tuk, káva či alkohol - taky si nedáváme k večeři jejich proso. Nekrmte andulku lidskou stravou, i když jim třeba chutná - tukové nádory a další komplikace za to nestojí.Tohle NEEEE ! M. Zdroj: poradte.cz/...

radek123
hodnocení

0x
Choval jsem před lety dlouhou dobu andulky velké množství a mnel jsem jednu co byla krotká a chodila pravidelně na stůl když jsem jedl...vždy mi vytahovala nudle z polévky..nic jiného se nedotkla..samozřejmě mnela své proso a jiné pochoutky ale toto ji chutnalo ...nevím proč..dožila se vysokého věku ..ale pokud mohu poradit...Ne!nedávejte ji to ..má své papanicko...spíše to dělá ze zvyku a nudy ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]