Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Moje kočka má svislý a nehybný ocas - proč?

Od: michaelaliskov odpovědí: 5 změna:
Moje kočka má svislý a nehybný ocas. Ze dne na den se jí to stalo a nevím, z jakého důvodu. Všimla jsem si i toho, že pořád hrabe, ale nemůže se vyprázdnit a ani se posadit. Napadlo mě, že by mohla mít tasemnici nebo zácpu. Má trochu nafouklé břicho a shodila pár kilo. Nevíte, co by jí mohlo být?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

72mona
hodnocení

6x
Promiňte, ale vy řešíte svěšený ocas, když má evidentně již dlouho jiné zdravotní problémy? Mazejte okamžitě na veterinu, protože z naprosté banality se zanedbáním může stát obrovský zdravotní problém. M.

cutora
hodnocení

5x

Na veterinu.

Pokud pravidelně odčervujete, tak tasemnice nehrozí. Pokud hubne a přitom má nafouklé břicho je úplně jedno, co by to mohlo být. Prostě koča trpí a není dobré si zahrávat.

Nějaká překážka ve střevech cokoliv, ale tady to nevyřešíte. Uřčitě jí nedávejte projímadlo, mohou se jí protrhnout střeva.

hodnocení

0x

Kočka shodila pár kilo *sok*? Doufám, že přeháníte. Jestli vidíte, že se evidentně nemůže vyprázdnit, tak má velký problém a okamžitě s ní běžte k veterináři. No doufám pevně, že už jste tam byl, protože teď koukám na datum, kdy jste sem otázku vložil. Já tyhle otázky o zvířatech nemám ráda, protože se vždycky bojím, co tam budu číst...

terezina33
hodnocení

0x
Jak to s kočičkou dopadlo. Co to bylo za problém? Máma totéž.

terzina33
hodnocení

0x
Jak to dopadlo a co to bylo? Máme stejný problém.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]