Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lysiny po blechách

Od: marcelle odpovědí: 7 změna:
Dobrý den,
chtěli bychom si vzít pejska z útulku, ale jelikož byl nalezenec zablešený, má lysiny po celém těle. Jde mi o to, jestli ošetřená místa zarostou či nikoliv.
Děkuji za případnou odpověď.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mate59
hodnocení

2x

Lysiny mu zarostou,nebude ani poznat rozdíl v srsti.

marcelle
hodnocení

Děkuji, to je skvělé.

hodnocení

0x

Nevím, jestli lysiny zarostou, ale jestli Vám záleží na tomhle, tak si toho psa radši neberte.

marcelle
hodnocení

Nevím, proč mi radíte si pejska nebrat. Měla jsem pejska z útulku, který se dožil 16 let. Nevím, proč bych se nemohla zeptat na věc, která mne zajímá, i když to pro Vás není asi tak podstatné, ale mě třeba zajímá, když místa nezarostou, jak se pak o něj starat a pod. Jak kůži chránit třeba v létě na slunci apod. Určitě to nebude jednoduché, ale Vaše odpověď nebyla na místě ani odpovědí na mou otázku...

To se opravdu omlouvám, mně to připadalo, jako že kdybyste se dověděli, že lysiny nezarostou, tak ho nebudete chtít... promiňte mi to podezření. Bereme si taky psy z útulků a doma jsme vždycky ještě vychytávali blechy. Nepochopila jsem správně motiv Vaší otázky, ještě jednou se omlouvám.

marcelle
hodnocení

Musíme jednat rychle, jinak bych se samozřejmě zeptala veterináře a je víkend. Raději zjišťuji informace, abych věděla, na co se připravit a vše uvážila. Pejsek těch lysin má fakt hodně, ale už jsem se do něj asi zamilovala :)

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, ten pejsek je zřejmě normálně zdravý, tak jde jen o povrchové / estetické poškození. Také si myslím, že později se srst obnoví. A pokud ne, tak pejsek to jistě nebude brát jako příkoří, protože ho budete mít rádi i "flekatého". Pokud není jiný problém, tak si ho osvojte. Zdravím!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]