Dobrý den, dnes jsem si v akvamexu pořídila CO2 neo set na doporučení kamarádky. Kamarádka má 30l akva a já mám 50l, po čtení recenzí na internetu jsem si začala vyčítat to ze jsem set koupila. Tudíž se chci zeptat jestli to na větší (50l) akva funguje jako na menší (30l). Kamarádka mi i posílala fotky mezi kterými byl rozdíl 14 dní a rozdíl byl obrovský, kobercovka už skoro udělala koberec a celkové to akva vypadalo lépe. Mate nějaké zkušenosti s tímto setem, nebo vás názor? Napište mi ho prosím Předem Vám děkuji za odpovědi a Váš strávený čas u této otázky
Do akvária dávám CO2 non-stop z 2litrové petky (na 1litr vody, 200g cukru a 1/3 kostky droždí) vydrží to tak 14dní. Mám 160litrové akvárium. (Jako difuzor mám pískovec) Dle fotek na internetu si myslím, že Váš set bude fungovat stejně jen bude mít noname pytlíčky s "neznámým" obsahem. Na akváriu je to znát, ale oproti tlakové láhvi nebo tekutému CO2 je hlavní problém v "dávkování"! Ale nebojte se, vyzkoušejte, výsledky budou znát. Ale nikdy se to nevyrovná profi setu s možností vypínání na noc a přesného počítání "bublinek". Nebo přidávání přesné dávky tekutého CO2.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.